Projectmedewerker gebiedsontwikkeling

Lever met jouw frisse blik en stevige houding een serieuze bijdrage aan allerlei supertoffe, grote en uitdagende projecten binnen deze gemeente.

 • Authentiek
 • Samenwerkend
 • Invloedrijk

Wie ben jij?

Een bruggenbouwer pur sang is wie jij bent. Je krijgt er veel energie van om met veel verschillende stakeholders (van inwoners, via aannemers tot aan wethouders) te schakelen en er zo voor te zorgen dat iedereen aangehaakt blijft. Verder sta jij stevig in je schoenen. Dat betekent dat je niet zomaar meewaait om het meewaaien, maar dat je juist tegen de wind in durft te gaan wanneer je het ergens niet mee eens bent. Je bent ook zonder meer politiek sensitief. Je snapt namelijk van nature dat veel stakeholders gepaard gaat met veel (uiteenlopende) meningen. Nieuwe informatie maak jij jezelf snel eigen, waardoor je ook snel het overzicht krijgt en bovendien behoudt. Tot slot kruip je graag in de pen en vindt je het leuk om rapportages, plannen van aanpak, startnotities en programmaplannen op te stellen. Je hoeft dit nog niet te kunnen, maar het gaat erom dat je schrijfvaardigheden goed zijn ontwikkeld.
 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Het liefste een opleiding binnen het fysieke domein, maar jouw studieachtergrond is geenszins doorslaggevend! Het gaat echt om de persoonlijke match tussen jou en deze dynamische gemeente.

 • Affiniteit of enige ervaring met projectmatig werken en bestuurlijke processen is een pré.

Wat houdt dit avontuur in?

Binnen deze gemeente worden verschillende, omvangrijke projecten vormgegeven. Van complete vernieuwing van een groot aantal wegen, via de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen op grond waar voorheen niet gebouwd mocht worden tot aan de gebiedsontwikkeling van een stuk grond waarop belangrijke (bestuurlijke gebouwen) gehuisvest zijn. De verantwoordelijke projectleiders hebben behoefte aan een stevige starter die hen kan ondersteunen in deze projecten. Dat ga je doen door (geleidelijk) steeds meer verantwoordelijkheid te nemen voor verschillende deelprojecten die onderdeel uitmaken van het grotere geheel. Nu denk je misschien: “Klinkt goed, maar waar hebben we het dan concreet over”? Goeie vraag! Een kleine greep: Jij maakt rapportages over de voortgang van de projecten, zodat de bestuurders en wethouder in jullie overleggen goed op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen. Je hebt daarnaast overleggen met onder andere grondbezitters, aannemers, de provincie en met inwoners. Heel veel stakeholders dus! Verder woon je presentaties bij van projectontwikkelaars die maar wat graag hun plannen tot uitvoering willen brengen voor dat gewilde stuk nieuwbouw grond. Je legt vast hoe zij scoren op de indicatoren van de aanbesteding en draagt zo bij aan de selectie en uiteindelijke gunning van de aanbesteding. Kortom; enorm veel te avonturen!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een uitgelezen kans om je in sneltreinvaart te ontwikkelen als projectmedewerker binnen een gemeente die je heel veel ruimte biedt om te groeien! Het gaat om;

 • Een fulltime opdracht voor 12 maanden met kans op overname bij wederzijdse tevredenheid. 

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta

 • Salaris (tussen de €2300 en €2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze gemeente heeft een dynamisch karakter en durft van de gebaande paden af te wijken. Zo’n 230 medewerkers dragen zorg voor haar bijna 50.000 inwoners. De lijnen zijn kort en de ruimte die je krijgt is groot! Je wordt uitgedaagd om te doen en vooral ook om fouten te maken. Daar leer je namelijk het meest van. De gemeente gelooft er sterk in dat door mensen op de juiste plek te zetten, zij het beste uit hen naar boven kunnen halen. Ze kijken er met veel plezier naar uit je te ontmoeten!

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 7 april (geen grap) door te klikken op ‘Start je avontuur’. In je motivatie lees ik graag jouw antwoorden op de volgende vragen:

 • Wat spreekt je aan in dit project?
 • Waarom past deze rol goed bij jou?
 • Wat zijn jouw talenten en hoe kun je deze inzetten in dit project?
 • Praktisch; ben je per direct en fulltime beschikbaar?

 Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack