Projectmedewerker Zorgverkoop

Duik in deze zorgorganisatie en ontdek de commerciële kant van de GGZ!

 • Autonoom
 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent analytisch sterk en nauwkeurig! Zo vind je het leuk om een excel-sheet uit te pluizen en relevante informatie en verbanden naar boven te halen. Werken met deadlines motiveert jou en een planning maken voor jou gesneden koek. Je betrekt anderen wanneer nodig in je werkzaamheden en bent assertief. Jij laat je niet zomaar wegsturen. Tenslotte beschik jij over sterkte schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je weet een logische structuur aan te brengen in een tekst en neemt de lezer met heldere argumenten mee in het punt wat je wilt maken.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Fulltime beschikbaarheid
 • Kennis van excel en affiniteit met cijfers
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding (bijvoorbeeld econometrie, psychologie, bedrijfskundige studies, beleid & management in gezondheidszorg - maar andere opleidingen mogen ook!).

Wat houdt dit avontuur in?

Als projectmedewerker zorgverkoop ga je direct aan de slag! Je komt in een team met 4 collega's die zich bezighouden met soortgelijke werkzaamheden. Samen zorgen jullie ervoor dat de zorgverkoop van alle merken die onder deze GGZ-organisatie vallen goed gefixt is. Zo ga je al vrij snel aan de slag met aanbestedingen. De gemeente Amsterdam wil bijvoorbeeld voorlichtingen geven over drugsverslaving aan jongeren, en daarvoor zoeken ze een partner. Omdat jij dit een toffe kans vindt, zet jij de medewerkers van de verschillende merken aan het werk. Zij sturen jou vervolgens een aanbesteding. Deze tekst moet wervend zijn, de zorg moet immers ook verkocht worden. Daarom herschrijf jij waar nodig, om ervoor te zorgen dat je de opdracht binnenharkt! Als projectmedewerker hou jij je bezig met het hele zorgverkoop-proces. Dit maakt je werk ontzettend veelzijdig. Bovendien heb je contact met alle betrokken partijen: gemeenten, de verschillende merken onder de GGZ-organisatie, zorgverzekeraars... Super toffe kans om deze wereld goed te leren kennen, dus!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om in de zorg te werken en zodoende een bijdrage te leveren aan de geleverde kwaliteit (en de maatschappij!), maar tegelijkertijd ook wat commerciëler aan de slag te gaan.
 • Salaris (2300-2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een opdracht voor 12 maanden met kans op indiensttreding bij de organisatie, voor 40 uur per week

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding! Je wordt gekoppeld aan een projectbegeleider van Studelta, maar ook intern word je begeleid
  Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw opdrachtgever

Deze GGZ-instelling is ontstaan door verschillende fusies in de afgelopen jaren. Hierdoor voert deze organisatie onder haar vlag verschillende servicemerken. Deze organisatie biedt preventie, behandeling, rehabilitatie en reïntegratie en zorg aan mensen met psychiatrische en ernstige psychische problemen, met verslavingsproblemen en/of daaraan gerelateerde risicovolle levensstijlen. Ongetwijfeld wordt deze organisatie gekenmerkt door de blik op de toekomst en kwaliteitsgerichtheid. Dit zorgt voor een grote mate van betrokken- en gedrevenheid op de werkvloer. 


Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 25 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf? Wat spreekt je aan in deze rol? Waarom is dit de ideale carrièrestap? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur