Projectmedewerker Zorgadministratie Thuisbegeleiding

Zorg ervoor dat alles ‘achter de schermen’ op rolletjes loopt, zodat de Thuisbegeleiders kunnen doen wat ze het liefste doen: hulpverlenen!

 • Behulpzaam
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Je hebt een hart voor de zorg en je vindt het mooi om je dienstbaar op te richting hulpverleners, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je hebt een open en vriendeljke houding en betrekt anderen waar nodig. Dankzij je analytisch vermogen heb je systemen gauw in de gaten. en je werkt gestructureerd en nauwkeurig. Geen dag zal hetzelfde zijn! Je kunt hier flexibel mee omgaan en stelt de juiste prioriteiten.


Jij studeert nog of bent net afgestudeerd en je hebt

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Bij voorkeur een zorg-gerelateerde studieachtergrond (denk aan Social Work, Psychologie, Gezondheidswetenschappen, Zorgmanagement, Psychologie, Biomedische Wetenschappen, BMG of Gezondheid en Leven), of een opleiding gerelateerd aan personeelszaken en/of administratie (dit is heel breed: van Strategisch HRM en Personeelsmanagement, tot aan Health Economics en Management, Economie en Eecht).  Let op: dit is een pré, geen eis!
 • Affiniteit met de zorg!
 • 16-20 uur per week beschikbaar, flexibel in te roosteren.
 • Werkdagen van maandag tot donderdag.

Wat houdt dit avontuur in?

Met jouw team van 4 teamcoordinatoren zorgen jullie ervoor dat de 70 Thuisbegeleiders hun werk goed kunnen doen. De varieteit en complexiteit waar de thuisbegeleiders tegenaan lopen is enorm dus alle ondersteuning is welkom! Zo kan het zijn dat de thuisbegeleider de dag start bij een pasgeboren baby waarvan de moeder een postpartum depressie heeft gekregen, daarna op bezoek gaat bij een dementerende meneer om samen met meneer op zoek te gaan naar een geschikte dagbesteding en de dag afsluit bij een jongeman van 20 jaar met autisme om hem te leren zijn huishouden zelfstandig vorm te geven. Jouw taken ter ondersteuning van de coordinatoren en thuisbegeleiders lopen uiteen van het houden van administratieve standaard controles, de cliëntenadministratie, het ondersteunen bij wachtlijstbeheer, het controleren van tijdlijsten, tot het verwerken van formulieren voor gemeenten en het bestellen van kantoorartikelen. Kortom veel regelen aan de telefoon en achter de computer, waardoor de thuiszorgers zich bezig kunnen houden met het "echte zorgen".

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een bak aan kennis en ervaring bij een grote zorgorganisatie en de kans om de zorgwereld van binnen en buiten te leren kennen! Daarnaast een groot stuk voldoening: je draagt bij aan de kwaliteit van leven voor een groot aantal clienten.

 • Een opdracht voor een jaar met kans op overname voor 16-20 uur per week
 • Salaris (2.200 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze zorgorganisatie in regio Amsterdam staat voor goede en liefdevolle zorg. Jij werkt in een goed lopend team met een open en warme sfeer. Je zult gaan werken op 3 verschillende locaties in Amsterdam, Hoofddorp en Amstelveen. Je leert het vak en ontvangt hulp vanuit jouw directe collega’s en er zal een buddy aan jou gekoppeld worden. 

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 3 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack