Projectmedewerker Zorg

Ga als projectmedewerker zorg aan de slag en maak het verschil binnen een zorginstelling!

 • Authentiek
 • Behulpzaam
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste starter met een passie voor de zorg. Je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied maar ook op persoonlijk vlak. Daarnaast ben je secuur en makkelijk in de omgang met diverse mensen. Wat wil zeggen dat jij het niet spannend vindt om op mensen af te stappen.
Je bent analytisch en ziet het grotere plaatje wat maakt dat jij de knelpunten registreert en verbeteringen kunt aandragen. 

Jij bent een HBO of WO starter met:

 • Affiniteit met de zorg;
 • Maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Fulltime beschikbaarheid (32-40 uur);

Wat houdt dit avontuur in?

Door heel Nederland werkt Studelta samen met zorginstellingen. Van GGz- instellingen tot langdurige zorginstellingen tot ziekenhuizen.

We zijn daarom altijd op zoek naar pioniers die de zorgsector willen opschudden. Binnen veel zorginstellingen ligt ruimte voor verbetering. Denk aan de zorgadministratie waar DBC’s niet altijd volledig worden ingevuld of gegevens onjuist zijn waardoor zorgprofessionals veel tijd kwijt zijn om de Diagnose Behandel Combinatie (dbc) te verwerken. Maar ook blijven leren en ontwikkelen binnen de zorg krijgt steeds meer aandacht. Zo zijn er diverse projecten, binnen zorginstellingen waarmee Studelta samenwerkt, waar jij als starter in de zorgsector mee aan de slag kunt.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wat bieden wij?
LET OP: 
Dit verschilt natuurlijk per functie. Hieronder staan de meest ‘standaard’ arbeidsvoorwaarden.

 • Dit is natuurlijk afhankelijk van waar je kom te werken, maar het gaat in ieder geval om een fulltime aanstelling voor langere tijd (meestal rond 9 maanden) en met kans op overname. 
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym.
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen.
 • Salaris tussen de 2150 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Studelta is erg actief binnen de zorg. We werken samen met ziekenhuizen, consultancy partijen, de GGz en Langdurige zorginstellingen. Afhankelijk van jouw ambitie en drijfveren onderzoeken we welke organisaties het beste bij jouw passen. Meestal komt je terecht in een team van mensen met verschillende achtergronden, maar wel allemaal met passie voor de zorg.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.
 

Vragen over dit avontuur?

Eria Wijnja (Optimisme)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack