Projectmedewerker Ruimtelijk Domein bij een Gemeente

Ontwikkel je als expert op het gebied van een prettige en duurzame leefomgeving binnen gemeenteland!

 • Behulpzaam
 • Samenwerkend
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Van nature denk jij servicegericht, wat betekent dat je als geen ander verwachtingen kunt afstemmen, kan luisteren en meedenken met de burgers of ondernemers die bij jou aan de balie staan. Je stelt vaak "de waarom vraag." Ook denk je in verbeteringsmogelijkheden! Hier ga je vervolgens pro-actief mee aan de slag. Bij de pakken neerzitten zit zeer zeker niet in jouw aard. Ook pittige gesprekken ga je niet uit de weg, wanneer het nodig is ga jij de confrontatie aan. Jij staat stevig in je schoenen! Het scheelt dat jij oog hebt voor de gevoelens van je gesprekspartners en begrip toont voor hun situatie.

Jij bent een HBO of WO starter met:

 • Affiniteit met de overheid/gemeenteland
 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak in de richting van Built Environment, Urban studies, Planologie, Sociale Geografie, Urban Geography, Civiele Techniek, Weg en Waterbouw, Climate and Management, Overheidsmanagement, Aarde en Economie, Stedenbouw, o.i.d.
 •  Idealiter heb je kennis van het ruimtelijk domein opgedaan tijdens je opleiding!
 • Fulltime beschikbaarheid (32-40 uur). 

Wat houdt dit avontuur in?

Bij Studelta werken we samen met gemeenten door heel Nederland: van een grote gefuseerde gemeente in Noord-Holland, tot kleinere gemeenten rondom Utrecht en zelfs richting Limburg. Daarom zijn wij altijd op zoek naar pioniers die deze sector willen opschudden! Het gros van onze opdrachtgevers heeft te maken met veranderingen die grote gevolgen hebben voor de organisatiestructuur, waarbij het de kunst is om bepaalde werkprocessen effectief in te richten en tegelijkertijd oog te houden voor de burger. Daarom zijn zij regelmatig op zoek naar starters die met een frisse blik naar vraagstukken omtrent ruimtelijk domein kijken! Als projectmedewerker binnen dit domein hou jij je o.a. bezig met het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie aan burgers. Deze vragen gaan over juridisch planologische zaken zoals vergunningsvrij bouwen, bestemmingsplannen en bouw- en gebruiksmogelijkheden. Je behandelt vooronderzoeken en kijkt of je af moet wijken van het bestemmingsplan. Je werk houdt dus zeker niet op achter de balie - je denkt mee & werkt zowel met als voor de burgers! 
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om het gemeentelijke speelveld goed te leren kennen! Je hebt veel contact met inwoners, zo zie je direct waar jij een bijdrage aan levert. 

Wat bieden wij?
LET OP: 
Dit verschilt natuurlijk per functie. Hieronder staan de meest ‘standaard’ arbeidsvoorwaarden.

 • Een fulltime aanstelling voor langere tijd (minimaal een half jaar) voor tussen 32 en 40 uur, met kans op overname door de opdrachtgever
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw opdrachtgever

Bij Studelta bemiddelen we alleen pioniers bij organisaties die écht een bijdrage leveren aan de maatschappij - voornamelijk binnen de non-profit sector. Op basis van jouw ambities en drijfveren doen wij ons best om de juiste match te maken tussen jou en de organisatie waar je komt te werken! Dit betekent dat de werkomgeving waar jij aan de slag gaat echt afhankelijk is van wie jij bent: het kan zijn dat een grote organisatie goed bij je past, of misschien werk je liever in een kleine start-up. Werk je liever met een leidinggevende of zelfsturend? Zo zijn er allerlei vragen die we graag met jou beantwoorden in een (vrijblijvend) gesprek, om zo te onderzoeken van welke baan en werkplek jij nou écht gelukkig wordt.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur