Projectmedewerker Marketing & Communicatie Zorg

Zet jouw creativiteit in als Projectmedewerker Marketing & Communicatie en creëer draagvlak en bewustwording voor het centraal stellen van de cliënt binnen deze gehandicaptenzorg organisatie!

 • Creatief
 • Vernieuwend
 • Authentiek

Wie ben jij?

Jij bruist van de creatieve ideeën en krijgt energie van het inspireren en enthousiasmeren van anderen. Zo vind jij het leuk om verhalen over te brengen, door op een toegankelijke manier te schrijven of te designen. Je kan goed zelfstandig aan de slag, maar zoekt ook makkelijk de verbinding op met anderen. Je bent daarnaast positief en nieuwsgierig ingesteld, en kan op een sensitieve manier doorvragen waar de behoefte ligt. Tenslotte durf jij echt out of the box te denken, waardoor jij medewerkers op een andere manier tegen dingen aan kan laten kijken!

Jij bent een hoogopgeleide student of starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak, of nog studerend mag ook!

 • Bij voorkeur een communicatie of marketing gerelateerde studieachtergrond  (denk aan marketing, commerciële economie, communicatie management, communicatie wetenschappen, media entertainment management, multimedia design, sociale psychologie, sociale beïnvloeding, maar je mag ons ook verrassen!)

 • Affiniteit met de zorg

 • Enige ervaring met grafisch design is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Voor een gehandicaptenorganisatie in Harderwijk zijn we op zoek naar een projectmedewerker Marketing & Communicatie, die bewustwording en enthousiasme gaat creëren voor het programma ‘De basis versterken’. Dit programma bestaat uit een aantal projecten, die gericht zijn op het centraal stellen van de cliënt en het toekomstbestendig maken van de organisatie. Voorbeelden van de projecten zijn o.a. ‘Ons Portaal’ (het verder uitrollen van het online clientenportaal), ‘Werken volgens de Visie’ (In gesprek gaan met de client over zijn/haar talenten) en ‘Methodisch werken’ (elke medewerker werkt op dezelfde manier).Dankzij jouw creatieve geest weet jij dit programma op een laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht te brengen bij de medewerkers, waardoor zij meer informatie over het programma krijgen en ze bovendien zin krijgen om ermee aan de slag te gaan. Mogelijke manieren om dit te doen zijn door het gebruik van nudging of storytelling, maar we zijn vooral heel benieuwd naar jouw ideeën!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

 

 • Een aanstelling voor 8 maanden voor 8-12 uur per week (beschikbaarheid op dinsdag is gewenst, uren verder flexibel in te delen)

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Een salaris op basis van opleiding en ervaring

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

 

Jouw Opdrachtgever

Deze gehandicaptenorganisatie in Gelderland ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Ze werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen ze mensen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen hun cliënten het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. De organisatie is actief in diverse plaatsen in Gelderland en biedt onder andere woonvormen en dagbesteding. De sfeer binnen de organisatie is open en toegankelijk. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo mag je hier veel nieuwe dingen proberen en fouten maken, zodat je kunt groeien.

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 16 februari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack