Projectmedewerker IT en Communicatie

Optimaliseer de ICT processen en systemen van dit ziekenhuis door middel van direct contact met artsen!

 • Behulpzaam
 • Samenwerkend
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door je analytische denkvermogen. Zonder moeite doorgrond jij processen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Dankzij jouw communicatieve en coachende vaardigheden dring je gemakkelijk door tot de kern van een probleem en weet je collega’s op een prettige manier te woord te staan, zowel op je afdeling als in het huis. Mede door je enthousiasme neem je gemakkelijk anderen mee en weet je van nature verbinding te leggen door je aan te passen aan je gesprekspartners. Je vindt het leuk om anderen te helpen! Omdat je proactief bent en echt van aanpakken weet ga je gemakkelijk het huis in om informatie te halen en te brengen. Een uitdaging pak jij met beide handen aan en je stapt makkelijk op mensen af. Kortom jij bent niet snel bang voor iets en weet met weerstand om te gaan!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:
 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding (denk aan Gezondheidswetenschappen, Biomedische Wetenschappen, Gezondheid en Leven, Communicatiewetenschappen, Farmaceutische wetenschappen, Farmakunde, Gezondheid en Maatschappij, Gezondheidstechnologie, Health management, Medische hulpverlening, BMG, Health economics, medische informatiekunde, psychologie, klinische technologie). Let op! Je studieachtergrond is niet leidend
 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • De drive om in een ziekenhuis te werken
 • Affiniteit met ICT is een pre maar geen vereiste! (bijvoorbeeld vanuit je opleiding of bijbaan, denk ook aan programma’s als R, Matlab, SPSS etc.).

Wat houdt dit avontuur in?

Vanaf jouw eerste dag als Projectmedewerker IT en Communicatie draag jij bij aan het gebruiksgemak en optimaal functioneren van één of meerdere ICT-systemen binnen het EPD (HiX) in dit ziekenhuis. Collega's komen bij jou met vragen en klachten over de functionaliteit van een systeem en jij bent degene die hen helpt door oplossingen te fixen! Een van de applicaties die geïntegreerd is met HiX is het patiëntenportaal, waarbij patiënten de mogelijkheid hebben hun eigen zorgdata in te zien en te beheren. Daarnaast zijn er nog diverse andere (HiX)onderdelen waar dit ziekenhuis mee aan de slag gaat, zoals (1) Beelden (2) Specialistische Dossiers (3) Medicatie en (4) E-Health. Welke applicatie jij precies gaat beheren wordt in overleg bepaald, maar er zijn mogelijkheden genoeg! Doordat de lijntjes in dit ziekenhuis kort zijn bevindt jouw werk zich echt op het snijvlak tussen ICT en mensen. Dit betekent dat jij veel in contact bent met de eindgebruikers. Dit doe je door het huis (poliklinieken) in te gaan en proactief informatie op te halen en te brengen. Concreet betekent dit dat je 50% van je tijd bezig bent met het beheren, testen en uitzoekwerk van de verschillende applicatie(s) (van HiX) en 50% van de tijd het huis in gaat en contact hebt met de eindgebruikers (zoals artsen, verpleegkundigen etc). Daarnaast ben je ook betrokken bij projecten, deze staan nog niet vast en je mag hierin zelf ideeën aandragen en de projecten uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn projecten die zich richten op het optimaliseren van de patiëntenzorg of een vernieuwde E-Health omgeving. Met dit soort projecten maak jij collega's blijer én draag je bij aan de kwaliteit van de zorg!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om als Functioneel Beheerder op een innovatieve, actieve en verbindende manier bij te dragen aan de verbeterprocessen bij een vooruitstrevend ziekenhuis!

 • Een opdracht voor 12 maanden voor 40 uur per week
 • Deelname aan ons ontwikkelprogramma in de Gym (2 dagen per maand, gemiddeld 4 uur per week)
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed)
 • Bij wederzijdse tevredenheid na 1 jaar indiensttreding.

Jouw Opdrachtgever

In dit ziekenhuis in Brabant staat samenwerken en verbinden centraal, je werkt meer dan 90% van de tijd in teamverband. Collega's weten elkaar makkelijk te vinden en er is naast hard werken ook ruimte voor (directe) grappen en gezelligheid. Dit ziekenhuis was het eerste ziekenhuis met een uitgerolde EPD en heeft een voorlopersrol ten opzichte van alle andere ziekenhuizen. Daarnaast bieden zij ruimte om, zowel specialistisch in je vakgebied als Functioneel Beheerder door te ontwikkelen, als dingen van buiten naar je toe trekken. Kortom er zijn veel ontwikkelmogelijkheden!

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij het avontuur als Projectmedewerker IT en Communicatie aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 22 april door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack