Projectmedewerker Functioneel Beheer in een Ziekenhuis

Implementeer met jouw team dit nieuwe EPD en verbeter de zorg!

 • Samenwerkend
 • Kwaliteitsgericht
 • Flexibel

Wie ben jij?

Jij bent een echte teamspeler en vindt het leuk om samen met je collega's, mooie resultaten te behalen door continu te verbeteren. Je bent vriendelijk, kunt goed luisteren, communiceert duidelijk en houdt van sparren. Het geven en ontvangen van feedback gaat jou heel natuurlijk af. Je krijgt energie van het uitproberen en leren van nieuwe dingen en geeft zelf aan wanneer je vastloopt. Met jouw stijle leercurve ben jij binnen no-time SCRUM-master! Je werkt graag resultaatgericht en vindt het leuk om sprintjes te trekken naar een duidelijk doel toe. Tenslotte ben jij flexibel, jij ziet het als een uitdaging om je focus regelmatig te verleggen naar een ander doel.
 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld Technische Geneeskunde, (Medische) Informatiekunde, Kunstmatige Intelligentie, Gezondheidswetenschappen, Business Management and IT, Biomedische technologie, Gezondheidszorgtechnologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie... maar een andere studierichting mag ook!

 • Vloeiende Engelse taalvaardigheid

 • Enige basiservaring met computersystemen (bijv. in je vrije tijd)

 • Affiniteit met gezondheidszorg

Wat houdt dit avontuur in?

Als projectmedewerker functioneel beheer binnen deze innovatieve en start-up-achtige afdeling ga je aan de slag met de inrichting, configuratie en beheer van een nieuw EPD (elektronisch patiënten dossier) bij een grote zorgverlener. Je begint met het volgen van een intensief trainingsprogramma, zodat je alles van het EPD weet. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het behandelen van vragen en meldingen vanuit (nieuwe) gebruikers. Door goede afstemming begrijp jij als geen ander hoe de zorgverleners het systeem ingericht willen hebben en weet je hun wensen feilloos te vertalen naar werkbare oplossingen in het systeem. Daarnaast help en initieer je quick-win verbetertrajecten en denk je mee over optimalisatieprojecten. De ontwikkelingen gaan snel in deze branche, dus jij bent continu op de hoogte van nieuwe functionaliteiten waardoor jij niet achter de feiten aanloopt. Door actief samen te werken met zowel de zorgafdelingen als de andere applicatieteams van deze afdeling creëren jullie een zo optimaal mogelijk werkproces rondom dit EPD.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze functie ontwikkel je jezelf in no-time tot Functioneel Applicatiespecialist. Je helpt zorgverleners  hun werk efficiënter en veiliger uit te kunnen voeren en draagt zo bij aan betere zorg!

 • Een aanstelling voor 14 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis is groot.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris: €2300 - €2500 o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Je komt te werken in een innovatieve club van ongeveer 130 collega’s in verschillende soorten en maten, verspreid over diverse teams. Het is een jong en gedreven team, waarin de gemiddelde leeftijd zo’n 35 jaar is. Deze groep is echt een voorloper binnen dit vakgebied en pakt dit op geheel eigenwijze aan. Continu verbeteren, patiëntenparticipatie, medicatieveiligheid en kwaliteit van data staan hoog in het vaandel.  Er wordt hard gewerkt én hard gelachen. Er worden diverse teamuitjes georganiseerd en er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo wordt er, naast algemene opleidingsdoelen zoals werken volgens de Agile methodiek, geïnvesteerd in o.a. teamontwikkeling én brede inzetbaarheid van medewerkers.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 25 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf? Wat spreekt je aan in deze rol? Waarom is dit de ideale carrièrestap? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur