Projectmedewerker Functioneel Beheer in een Ziekenhuis

Ontwikkel je tot expert voor kindergeneeskunde applicaties en lever een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de zorg!

 • Behulpzaam
 • Samenwerkend
 • Flexibel

Wie ben jij?

Jij bent analytisch sterk en je houdt van puzzelen, een nieuw systeem leren kennen is voor jou geen straf. Hoewel je het leuk vindt om je hierin te verdiepen, zoek je ook graag contact met collega’s in verschillende lagen van de organisatie en weet je jouw communicatie goed af te stemmen op individuen. Je vindt het leuk om anderen te helpen en dankzij je nieuwsgierigheid achterhaal je de vraag achter de vraag. Je houdt van een uitdaging en werkt graag zelfstandig. Ten slotte ben je assertief en aarzel je niet om op collega’s af te stappen. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld: Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskundige Informatica en Management, Psychologie, Bewegingswetenschappen, Gezondheidszorgtechnologie, HBO-ICT, Fysiotherapie, Biomedische wetenschappen, Management in de Zorg, Beleid, Management en Gezondheidszorg, Informatica… Maar een compleet andere studierichting mag ook!;
 • Affiniteit met de zorg;
 • Affiniteit met informatietechnologie/ICT is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Geen dag is hetzelfde als projectmedewerker functioneel beheer! Het komend jaar ga jij je in deze rol ontwikkelen, waarin je de brug tussen ICT en mensen slaat. Jij gaat je richten op het beheer en de optimalisatie van 2 tot 3 applicaties voor de afdeling kindergeneeskunde. De inhoud van de applicaties wordt uiteindelijk jouw expertise. Collega's (voornamelijk artsen en verpleegkundigen) komen bij jou met vragen en klachten over de functionaliteit van de applicaties, en jij bent degene die hen helpt door oplossingen te fixen! Verder onderhoud je het contact met de leverancier(s) en check je of de koppelingen met andere systemen nog goed werken. Daarnaast denk je proactief mee om de applicaties te optimaliseren. Jij weegt continu belangen af en bent in staat om op tactisch niveau de gebruiker te kunnen adviseren. Dit betekent dat je niet alleen het gebruik van de applicatie bekijkt, maar ook wat in de toekomst  nodig is.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze functie heb je veel contact met artsen en verpleegkundigen van de afdeling kindergeneeskunde. Je maakt hun werk makkelijker en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de zorg!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij het ziekenhuis is groot.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! Zowel binnen het ziekenhuis, als in ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

In dit academische ziekenhuis staat innovatie in onderzoek, onderwijs en de zorg voorop. Ze werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. De perfecte omgeving om te pionieren dus! Jij komt terecht op een afdeling met ongeveer 35 andere functioneel beheerders, waaronder ook jonge collega’s! De sfeer is hier positief en gezellig. Binnen de afdeling ben je onderdeel van een klein team. Collega’s helpen je op weg en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 6 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack