Projectmedewerker Functioneel Beheer

Ontwikkel je tot informatie analist en help dit ziekenhuis innoveren!

 • Vernieuwend
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij hebt een frisse blik en krijgt energie van innovatie. Je bent analytisch sterk en houdt van puzzelen, een nieuw systeem leren kennen is voor jou geen straf. Daarnaast kun je ook goed uitzoomen en procesmatig denken. Je vindt het leuk om anderen te helpen en dankzij je communicatieve vaardigheden achterhaal je de vraag achter de vraag. Ten slotte ben je initiatiefrijk en aarzel je niet om jouw vernieuwende ideeën en oplossingen te delen en uit te voeren.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld: Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskundige Informatica en Management, Bewegingswetenschappen, Gezondheidszorgtechnologie, HBO-ICT, Fysiotherapie, Biomedische wetenschappen, Management in de Zorg, Informatica… Maar een compleet andere studierichting mag ook!;
 • Affiniteit met de zorg;
 • Affiniteit met informatietechnologie/ICT is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als projectmedewerker functioneel beheer ben jij de schakel tussen ICT en de werkvloer. Binnen dit ziekenhuis wordt gewerkt met het informatiesysteem HiX. De eerste periode ben je veel werkzaam op de helpdesk. Hier komen alle vragen (van bijvoorbeeld artsen, managers of verpleegkundigen) over het systeem binnen. Je staat deze collega’s te woord en lost (kleine) storingen zelf op, zo leer je het systeem goed kennen! Na verloop van tijd ga jij je meer ontwikkelen in de rol van informatie analist en pak je zelfstandig grotere projecten op. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen onderzoeken hoe de preoperatieve screening gedigitaliseerd kan worden. Je krijgt voor dit soort projecten de verantwoordelijkheid van A-Z: je haalt input op binnen het ziekenhuis, gaat aan de slag met ideeën en verzorgt de implementatie hiervan. Al met al een super toffe en dynamische functie dus!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen tot informatie analist. In deze rol lever je een belangrijke bijdrage aan innovatie, waardoor dit ziekenhuis voorbereid is op de toekomst!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij het ziekenhuis is zeer groot.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! Zowel binnen het ziekenhuis, als in ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Dit ziekenhuis is druk bezig met vernieuwen en ontwikkelen. De afdeling informatisering en automatisering loopt hierin voorop. Er heerst een vriendelijke en betrokken sfeer op de afdeling en collega’s helpen elkaar graag. Wat frisse energie kunnen ze wel gebruiken en ze hebben grootse plannen om de afdeling verder te ontwikkelen, hoe tof is het dat jij daar een bijdrage aan kunt leveren?! Jij komt terecht in het team informatisering, waarbinnen je samenwerkt met applicatiespecialisten en een informatie manager. Je wordt begeleidt door de team manager, maar krijgt ook een buddy toegewezen om mee te sparren en van te leren.


Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 10 juli door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack