Projectmedewerker ECD Implementatie

Zorg er samen met je team voor dat het nieuwe Elektronisch Cliënten Dossier van deze jeugdzorgorganisatie optimaal geïmplementeerd wordt!

 • Samenwerkend
 • Kwaliteitsgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door jouw proactieve werkhouding: je maakt een nieuwe werkwijze binnen no-time eigen en denkt vaak al twee stappen vooruit. Met jouw analytische blik doorgrond je zonder moeite processen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden weet je collega’s op een prettige manier te woord te staan. Je vindt het leuk om anderen te helpen! Tenslotte werk je nauwkeurig: je hebt snel in de gaten hoe systemen in elkaar zitten en weet daarom ook hoe groot het effect kan zijn van een ‘foutje’.

Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • Bij voorkeur een zorggerelateerde studieachtergrond (Gezondheidswetenschappen, (Toegepaste) Psychologie, Health Care Management, Fysiotherapie, Verpleegkunde, Bewegingswetenschappen, Orthopedagogiek, Pedagogische Wetenschappen, CMV, SPH, Zorgmanagement… Maar een andere studie mag ook!)
 • Affiniteit met (jeugd)zorg is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als projectmedewerker ECD implementatie help je een jeugdzorgorganisatie in Hengelo met het implementeren van een nieuw elektronisch cliënten dossier. Het overstappen naar een nieuw systeem brengt veel werkzaamheden met zich mee, zoals het overzetten van dossiers van het oude naar het nieuwe systeem, het koppelen van bestanden en het effectief inrichten van de nieuwe omgeving. Om dit voor elkaar te krijgen, heeft deze zorgorganisatie een implementatieteam in het leven geroepen die nauw samen zal werken met de afdeling cliëntadministratie. In deze toffe uitdaging ga je echt als een team te werk en leer je meer over de achterkant van de zorg!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wil je meer leren over leren en ontwikkelen binnen de zorg? En vooral lekker aan de slag in een afwisselende projectmatige rol? Dan is deze functie als projectmedewerker ECD implementatie voor jou de ideale startersbaan!

 • Een project van 3 à 4 maanden voor 36 uur per week
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris (tussen de 2200 en 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)
 • Thuiswerkmogelijkheden

Jouw opdrachtgever

Deze jeugdzorgorganisatie zet zich in voor de ontwikkeling en zelfredzaamheid van kinderen en jongeren. Het is een frisse en vooruitstrevende organisatie die nu op administratief gebied ook wilt doorontwikkelen middels een nieuw ECD. Hier kun jij een mooie bijdrage aan leveren! Je komt als projectmedewerker terecht in het implementatieteam en zal nauw samenwerken met de afdeling cliëntadministratie. Samen zullen jullie een training volgen over het nieuwe ECD en vervolgens gaan jullie als team aan de slag om een optimale implementatie tot stand te brengen! Vanwege de huidige Corona maatregelen werk je regelmatig vanuit huis, maar af en toe zal je ook op locatie (in Hengelo) werken.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 9 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Studelta is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Diversiteit is een kracht die we willen gebruiken om betere resultaten te halen. Er wordt gestreefd naar naar een personeels- en pioniersbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking waarin wijzelf bemiddelen, mét alle verschillen.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur