Junior Contractmanager

Draag bij aan de administratieve processen van deze zorgorganisatie & ondersteun de directie, om de zorg te verbeteren!

  • Samenwerkend
  • Gestructureerd
  • Vernieuwend

Wie ben jij?

Het is misschien een echt cliché, maar toch: jij bent een echt mensenmens. Naast je mensgerichtheid, ben je ook analytisch. Hoofd- en bijzaken weet jij goed van elkaar te onderscheiden. Verder werk je van nature gestructureerd naar een doel toe. Als laatste ben jij niet op je mondje gevallen. Je bent assertief en kritisch genoeg om aan te geven wanneer je ergens anders over denkt. Maar dit doe je niet op een lompe manier. Dankzij je sensitiviteit weet je namelijk goed in te schatten hoe je jouw mening op een zo effectief mogelijke manier verkondigt.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

  • Maximaal 3 jaar werkervaring

  • Bij voorkeur een zorggerelateerde studieachtergrond (bijvoorbeeld management in de zorg, Health Economics, Gezondheidswetenschappen, Farmacie, Farmaceutische wetenschappen). Let op: dit is GEEN eis. Heb je iets héél anders gestudeerd? En ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral.

Wat houdt dit avontuur in?

In jouw functioneren als junior contractmanager op de contractadministratie hou jij je in eerste instantie vooral bezig met operationele taken. Daarnaast krijg je steeds meer ruimte om processen te optimaliseren. Omdat je zo betrokken bent bij de directie, heb je direct een vinger in de pap. Je krijgt verantwoordelijkheid én de mogelijkheid om mee te denken en te beslissen over cruciale aspecten van het werkveld!
Maar wat doe je dan elke dag? Jij draagt zelfstandig de verantwoordelijkheid voor de contractverwerking, voert controles uit en buigt je over klachten en knelpunten. Daarnaast analyseer je veelvoorkomende problemen en kom je met structurele oplossingen. Je onderhoudt contact met zorgverzekeraars en zorgt dat je up-to-date bent op het gebied van de ontwikkelingen in het Farmaceutische werkveld zoals de Medisch Farmaceutische beslisregels. 

Wat levert dit avontuur op?

Sowieso een bak aan kennis over het speelveld van en tussen zorgverzekeraars en apothekers. En de kans om je te ontwikkelen richting het management. 

  • Een aanstelling voor 9 maanden voor 34 uur in de week. Hierna in dienst treden is zeer waarschijnlijk!
  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym (1 dag in de maand)

  • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

  • Salaris tussen de €2.150 en €2.350 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week

  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Als je hier gaat werken, draag jij bij aan de effectiviteit van de zorg. Hoe dan? Deze organisatie verbindt wederzijdse belangen van apothekers en zorgverzekeraars. Ze sluiten overeenkomsten en helpen de apothekers bij de financiële en administratieve afhandeling hiervan. Om de belangen van beide partijen te behartigen, is het cruciaal dat de communicatie tussen de partijen soepel verloopt én dat de contracten goed worden nageleefd. En daarin speel jij een sleutelrol.

Deze organisatie verbindt de wederzijdse belangen van de apotheker en de zorgverzekeraar. De organisatie is afgelopen jaar flink bezig geweest het optimaliseren van bepaalde processen en daar willen ze graag met jonge mensen een nieuwe slag in maken.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil je dit avontuur aangaan? Solliciteer uiterlijk 18 januari door hieronder te klikken op “Direct solliciteren”. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Maike van der Linde (Groei)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack