Management en Project Assistent in het Onderwijs

Ondersteun schooldirecteuren op administratief en ICT-vlak

 • Behulpzaam
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Je hebt een hart voor het onderwijs en je bent een echte aanpakker. Je vindt het mooi om je dienstbaar op te stellen richting schooldirecteuren, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je hebt dan ook een open en vriendeljke houding en betrekt anderen waar nodig. Ook ben je analytisch sterk, je vindt het leuk om oplossingen voor problemen te zoeke en nieuwe systemen heb je snel onder de knie. Daarnaast werk je gestructureerd en nauwkeurig. Ten slotte ben je flexibel. Handig, want in deze functie zal geen dag hetzelfde zijn!


Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO/WO studie aferond. Welke achtergond maakt niet uit, maar te denken valt aan MER, Social Work, Onderwijskunde, Bedrijfskunde, Facility Managment, Leisure Managment, Onderwijswetenschappen, Beleid en Bestuur, Bestuurskunde.
 • Een rijbewijs (of een sportief karakter, dan kun je op de fiets!)

Wat houdt dit avontuur in?

Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van een aantal schooldirecteuren in de omgeving Purmerend. Persoonlijk contact met de directeuren wordt erg op prijs gesteld binnen dit werkavontuur, dus je zult dagelijks op veel verschillende schoollocaties aanwezig zijn. Jouw taken zijn onder andere de leerlingenadministratie en bijbehorende correspondentie met ouders, het bijhouden van de schoolwebsites, de financiën (grootboeknummers, bonnetjes), leerlingenquetes en het fixen van simpele ICT-problemen. Voor alles geldt dat er een efficientieslag gemaakt kan worden! Je brengt de processen in kaart, herkent knelpunten en brengt verbeteringen aan. Daarnaast is de gehele scholengemeenschap net overgestapt op Office 360. Het is een prachtig systeem, maar nog niet iedereen weet hoe ermee om te gaan. Aan jou de taak om je collega's hierin mee te nemen. Al met al een super dynamische functie met een breed takenpakket waarin je met veel verschillende mensen samen zult werken. 

 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een uitgelezen kans om de zogeheten vlieguren te maken in een professionele omgeving met enorm veel kennis en ambitie. En daarnaast;

 • Een contract van 32-40 uur met grote kans op verlenging bij wederzijdse tevredenheid; 

 • Een baan vanaf 1 februari 2020, genoeg tijd dus om nog even te genieten van een welverdiende vakantie!;

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen;

 • Persoonlijke, maandelijkse begeleiding vanuit Studelta; 

 • Salaris (tussen 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week);

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer voor eigen vervoer; OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze stichting verzorgt basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in Purmerend en omliggende gemeenten. Op 37 scholen werken zij dagelijks met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van onze toekomstmakers. De kernwaarden vertrouwen, verbinden en meesterschap staan centraal in de manier van werken en er hangt een collegiale en open sfeer.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 13 december door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack