Projectleider in het onderwijs

Ga projectmatig aan de slag en organiseer een academie voor de medewerkers van een Noord-Hollandse scholengemeenschap!

 • Autonoom
 • Behulpzaam
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemend type en jouw middle name is “Regelaar”. Enerzijds ben je pragmatisch en weet je van aanpakken. Anderzijds ben jij analytisch sterk en behoud jij het overzicht. Je begrijpt wat er gebeuren moet binnen dit project en wie en wat er voor nodig is om dit te laten slagen. Het vervolgens organiseren en plannen is voor jou als kartrekker dan ook gesneden koek!

Jij bent een starter met:

 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • (Aantoonbare) affiniteit met opleiden (dit kan bijvoorbeeld ook op HR gebied zijn)
 • Ervaring in projectmanagement. Dit kan vanuit je studie, werk of nevenactiviteiten zijn.

Wat houdt dit avontuur in?

Als Projectleider in het onderwijs zet jij een academie op voor medewerkers van een scholengemeenschap in Noord-Holland. Deze scholengemeenschap wil haar medewerkers (docenten en ondersteunend onderwijspersoneel) helpen ontwikkelen door (extra) scholing aan te bieden in het kader van bijvoorbeeld didactische- en pedagogische vaardigheden. Om ervoor te zorgen dat dit aanbod optimaal benut kan worden, beoogt deze scholengroep een academie waar dit totale opleidingsaanbod samenkomt. Als Projectleider zet jij deze academie op door het scholingsaanbod op de vraag van medewerkers te laten aansluiten. De vraag is inmiddels al voor een groot deel in kaart gebracht. Jij gaat allereerst op zoek naar het juiste aanbod en brengt dit in kaart. Vervolgens bedenk jij hoe dit aanbod op een gestructureerde manier concreet en zichtbaar wordt voor de medewerkers en hoe vervolgens het aanmeldproces verloopt. Dit kan bijvoorbeeld via een webpagina in de persoonlijke online werkomgeving van medewerkers. Al met al wordt er vertrouwd op jouw expertise!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waar jij ervaring kan opdoen in projectmanagement in het onderwijs en tegelijk wordt vertrouwd op jouw expertise!

 • Een opdracht voor drie maanden voor 24 uur per week met kans op verlenging
 • Begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator die met jou stilstaat bij de successen en uitdagingen in de functie.
 • Salaris (tussen de €2300 en €2600 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)
 • Een werkomgeving met verschillende type collega’s

Jouw opdrachtgever

Binnen de verschillende scholen van deze scholengroep zijn de medewerkers uiteenlopend. Eén ding hebben zij allemaal gemeen: de leerling staat centraal. Docenten zetten zich dan ook graag in voor hun ontwikkeling en zijn daar trots op. Deze school streeft ernaar haar leerlingen te stimuleren hun identiteit, passie en talenten te ontdekken en te ontwikkelen door de kerncompetenties ondernemend, nieuwsgierig en sociaal bij leerlingen aan te moedigen. Zo beoogt de school leerlingen te helpen om hun ambities waar te maken en succesvol te zijn in hun rol in een internationale samenleving, zodat ze met vertrouwen in staat zijn om de uitdagingen van hun tijd tegemoet te treden!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 1 augustus. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale uitdaging voor jou?
 • Waar ben jij goed in? Geef hierbij concrete voorbeelden en licht toe hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten in deze rol
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur