Projectleider Implementatie Beeldbellen

Draag bij aan de digitalisering door het implementeren van beeldbellen binnen dit ziekenhuis

 • Autonoom
 • Resultaatgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Jij bent analytisch sterk en hebt feeling met techniek. Daarnaast ben je leergierig, je hebt snel in de gaten hoe systemen werken en vindt het leuk om je te verdiepen in knelpunten. Nog liever ga je aan de slag met slimme en praktische oplossingen, want jij bent een echte doener. Hoewel je het liefst zelf ergens induikt, durf jij jouw collega’s ook om hulp te vragen wanneer je vastloopt. Je stelt je dan ook proactief op in de communicatie met anderen. In deze rol spreek je naast jouw teamgenoten ook de zorgprofessionals in het ziekenhuis en ben je in staat alle belanghebbenden mee te nemen in de ontwikkelingen. Ten slotte werk je graag zelfstandig, want in deze rol krijg je snel je eigen verantwoordelijkheden en bent daar trots op!

Wat houdt dit avontuur in?

Als Projectleider Implementatie Beeldbellen ga je aan de slag bij een ziekenhuis dat zich de komende tijd inzet om het beeldbellen te integreren in de reguliere consultvoering. Zorg op afstand is een steeds belangrijkere oplossing voor het leveren van zorg aan de patiënt. Het ziekenhuis zoekt iemand die kritisch durft te zijn en bereid is de processen te veranderen en te verbeteren. Bij vijf afdelingen is de implementatie al in volle gang. De evaluatie hiervan neem jij mee om bij 12 afdelingen de implementatie zelfstandig op te zetten. Om dit goed te doen zal je presentaties en instructies geven over de toepassing aan de afdelingen en hoe dit succesvol geïmplementeerd wordt. De communicatie over en tijdens het project verloopt met de projectleider. Jij werkt samen met de projectleider maar veel zelfstandig waarbij je gedurende het project, het aanspreekpunt bent voor vragen, troubleshooting en voortgang. Daarnaast bewaak jij en pas jij zo nodig het beleid, het proces en de techniek aan. Dit alles rapporteer jij vervolgens weer terug aan de projectleider.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een unieke mogelijkheid om de digitalisering van consultvoering te verwezenlijken bij verschillende afdelingen in het ziekenhuis met:

 • Een contract voor 4 maanden met kans op verlenging voor 36 uur per week (+ 2 uur per week ontwikkeling)
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de €2250,- en €2500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Als Projectleider Implementatie Beeldbellen kom je te werken bij een ziekenhuis in Den Haag met de kernwaarde zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Juist op het gebied van innovatie loopt nu een mooi project waar jij nodig bent. De focus van het project ligt bij de integratie en implementatie van het beeldbellen in de reguliere consultvoering. Het ziekenhuis is zeer actief in het beschermen van de privacy van de gegevens. Het ziekenhuis omarmt de frisse blik van jou als pionier om kritisch te kijken naar hoe de processen van het project lopen!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 19 september . Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Waar ben jij goed in? Geef hierbij concrete voorbeelden en licht toe hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten in deze rol

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur