Projectcoördinator EPD Implementatie Amsterdam UMC

Zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt rondom de "go live" van een nieuw EPD!

 • Autonoom
 • Kwaliteitsgericht
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Jij bent een echte spin in het web en jouw middle name is “regelaar”. Enerzijds ben je pragmatisch en oplossingsgericht. Als het op manier A niet lukt, probeer je gewoon manier B of C. Anderzijds ben jij analytisch sterk en behoud jij het overzicht. Je begrijpt wat er gebeuren moet binnen dit gigaproject en wie en wat er voor nodig is om dit te laten slagen. Je bent organisatorisch sterk en schroomt niet om anderen erop aan te spreken zodra iets niet helemaal gaat zoals afgesproken. Werken met deadlines motiveert jou en een planning maken is voor jou gesneden koek.

Jij bent een HBO/WO starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een diploma in de richting van Bestuurskunde, Bestuurswetenschappen, Informatiemanagement, Information Science, Zorgmanagement, Biomedische Wetenschappen, Business Administration, Culture Organisation & Management, Organisatiewetenschap, Hoge Hotelschool, Healthcare Management, Innovation and Policy, Communicatie, Global Health Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life sciences, Organisatieverandering en Management, Leisure Management

 • Fulltime beschikbaarheid

Wat houdt dit avontuur in?

In jouw rol als Projectcoordinator EPD Implementatie coördineer jij vanuit het Amsterdam UMC de "go live" van een nieuw EPD (EPIC) bij het Amstelland Ziekenhuis. Jij ondersteunt het projectmanagement team en ontzorgt hen in hun dagelijkse werkzaamheden. Je bent een ware spin in het web en dient als centraal punt voor alle communicatie omtrent dit belangrijke moment. Je houdt scherp de planning in de gaten en schakelt met de juiste personen zodra iets achter op schema dreigt te raken. Bij problemen zorg jij ervoor dat er gewerkt wordt aan een oplossing en zodra er een oplossing gevonden is zorg jij voor een snelle terugkoppeling. Tussen de bedrijven door voorzie jij de projectmedewerkers van de juiste informatie en hulpmiddelen (ziekenhuiskaarten, contactlijsten, shift schema’s, pagers, etc) zodat zij hun werk goed kunnen doen. Kortom lekker hectisch en geen dag zal hetzelfde zijn! Dus zie jij jezelf al staan in de regelmodus te midden van dit vette project waar vele ogen op gericht zijn?
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze functie acteer je in de frontlinie van dit giga ICT project. Daarnaast krijg je een mooie kijk in de keuken van de ondersteunende dienst van het Amsterdam UMC. Daarnaast:

 • Een aanstelling tot het einde van het jaar voor 36 uur per week (+2 uur per week ontwikkeling)

 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.

 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator

 • Een salaris van 2300 - 2500 euro bruto o.b.v. 40 uur

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Je komt te werken in een innovatieve club van ongeveer 130 collega’s in verschillende soorten en maten, verspreid over diverse teams. Het is een jong en gedreven team, waarin de gemiddelde leeftijd zo’n 35 jaar is. Deze groep is echt een voorloper binnen dit vakgebied en pakt dit op geheel eigenwijze aan. Continu verbeteren, patiëntenparticipatie, medicatieveiligheid en kwaliteit van data staan hoog in het vaandel. Er wordt hard gewerkt én hard gelachen. Fouten maken horen hier ook erbij! Er worden diverse teamuitjes georganiseerd en er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo wordt er, naast algemene opleidingsdoelen zoals werken volgens de Agile methodiek, geïnvesteerd in o.a. teamontwikkeling én brede inzetbaarheid van medewerkers.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 9 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf? Wat spreekt je aan in deze rol? Waarom is dit de ideale carrièrestap? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur