Projectcoördinator Covid Toekomstbestendig Ziekenhuis

Word deel van het COVID-19 crisisteam en draag bij aan een goede overgang van crisismodus tot hervatten van de reguliere zorg!

 • Autonoom
 • Samenwerkend
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent een echte spin in het web en jouw middle name is “regelaar”. Enerzijds ben je pragmatisch en oplossingsgericht. Als het op manier A niet lukt, probeer je gewoon manier B of C. Anderzijds ben jij analytisch sterk en behoud jij het overzicht. Je begrijpt wat er gebeuren moet binnen dit gigaproject en wie en wat er voor nodig is om dit te laten slagen. Je bent organisatorisch sterk en schroomt niet om anderen erop aan te spreken zodra iets niet helemaal gaat zoals afgesproken. Werken met deadlines motiveert jou en een planning maken is voor jou gesneden koek.

Jij bent een HBO/WO starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een studieachtergrond in bijvoorbeeld Bestuurskunde, Organisatieverandering en Management of Healthcare Management is handig, maar geen eis!
 • (Aantoonbare) affiniteit met een organisatorische rol in een ziekenhuis
 • Beschikbaar op korte termijn

Wat houdt dit avontuur in?

In jouw rol als Projectcoördinator Covid Toekomstbestendig Ziekenhuis coördineer jij de nasleep van de COVID-19 crisis en de overgang tot het hervatten van reguliere zorg. Jij ondersteunt het projectmanagement team en ontzorgt hen in hun dagelijkse werkzaamheden. Je bent een ware spin in het web en dient als centraal punt voor alle communicatie omtrent deze belangrijke overgang. Je weet van elk deelproject waar zij staan, houdt de planning in de gaten en schakelt met de juiste personen zodra iets achter op schema dreigt te raken. Bij problemen zorg jij ervoor dat er gewerkt wordt aan een oplossing en zodra er een oplossing gevonden is zorg jij voor een snelle terugkoppeling. Tussen de bedrijven door voorzie jij de medewerkers van de juiste informatie en hulpmiddelen zodat zij hun werk goed kunnen doen. Kortom lekker hectisch en geen dag zal hetzelfde zijn!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze functie acteer je in de frontlinie om de COVID-19 crisis in het ziekenhuis tot een goed einde te brengen. Daarnaast krijg je een mooie kijk in de keuken van het crisisteam van dit ziekenhuis. Daarnaast:

 • Een aanstelling van drie maanden voor 36 uur per week (+2 uur per week ontwikkeling)
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator
 • Een salaris van 2300 - 2500 euro bruto o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is deze ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Als een van de grootste ziekenhuisorganisaties in Nederland bieden ze een aantal bovenregionale functies en een breed en bijzonder pakket aan diagnostische functies. De ziekenhuisgroep bestaat uit verschillende ziekenhuizen in Noord-Holland Noord. De standplaats van deze functie is Alkmaar.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Wees er snel bij want bij het vinden van een geschikte kandidaat gaat hij of zij direct op gesprek bij de opdrachtgever! Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf? Wat spreekt je aan in deze rol? Waarom is dit de ideale carrièrestap? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur