Manager Sales & Recruitment bij Studelta

Neem bij ons in Amsterdam de leiding over onze dienstverlening! Help jij mee bouwen zodat we een grote speler worden in de markt?

 • Invloedrijk
 • Creatief
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent een resultaatgerichte manager die, deels vanuit ervaring maar zeker ook vanuit persoonlijkheid, anderen gemakkelijk adviseert en overtuigt. Bij de pakken neerzitten zit absoluut niet in jouw aard: jij bent een aanpakker die energie krijgt van anderen motiveren. Ook als iets niet lukt. Je bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wat ervoor zorgt dat je er alles aan doet om een bepaald doel te behalen. Anderen neem je hierin gemakkelijk mee! Behalve het feit dat jij doelgericht werkt, ben je kritisch op de geleverde kwaliteit. Je vindt het niet moeilijk om te zeggen wanneer iets niet goed genoeg is, dit doe je op een effectieve en waar nodig sensitieve manier. Goed gedrag benoemen en successen vieren vind je echter nog leuker! Bovenal ben jij commercieel gedreven en werk je het liefst in een groep gedreven vakgenoten. 

Jij bent onze nieuwe Manager Sales & Recruitment als:

 • Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt in een leidinggevende rol binnen de arbeidsbemiddeling. Dit kan bijvoorbeeld in een soortgelijke rol zijn, maar bijvoorbeeld ook als vestigingsmanager bij een uitzendbureau of detacheerder. Let op: dit is een harde eis! 
 • Je ervaring hebt in een functie als accountmanager, recruiter, of aanverwante rol. 
 • Behalve ervaring op het operationele vlak hebt, je idealiter ook ervaring hebt met beleidsvoering en strategie.

Wat houdt dit avontuur in?

Onder jouw leiding functioneren de operationele teams - de teams accountmanagement, recruitment en projectcoördinatie - optimaal. Jij zet zowel jouw mensgericht- als resultaatgerichtheid in om ervoor te zorgen dat de collega’s het beste in zichzelf naar boven halen en goed samenwerken met elkaar en dat de resultaten worden behaald.Vanuit jouw eigen ervaring in de sales en arbeidsbemiddeling heb je scherp hoe Studelta effectiever en efficiënter kan gaan werken, zodat de output van de operationele teams (en dan aanvankelijk met name accountmanagement en recruitment) in 2 tot 3 jaar tijd verdubbeld wordt. Je bent kritisch op onze klant- en kandidaatstrategie, maar zorgt er vooral voor dat deze geïmplementeerd is in de werk- handel- en denkwijze van de gehele operatie. Omdat jij verantwoordelijk bent voor het naleven van Studelta’s strategie en de operationele processen, zodat we uiteindelijk nog meer starters bij onze opdrachtgevers bemiddelen, is het essentieel dat je zelf ook ‘in’ de operatie aan de slag gaat. Om deze reden ben je zelf ook actief als adviseur. Dit betekent concreet dat jij enkele topklanten onder beheer hebt en opdrachten binnenhaalt, om deze samen met een recruiter in te vullen. Zo leer je Studelta’s markt optimaal kennen en ervaar je hoe operationele processen ingericht zijn. Als laatste ben jij onderdeel van het MT, waarin je meebeslist over vraagstukken die ‘jouw’ domein (de operatie) en de overige domeinen overstijgen. Als lid van het MT vertegenwoordig jij voor de hele organisatie het belang van de operatie, wat betekent dat jij erop stuurt dat beslissingen altijd worden genomen in het voordeel van de groei van onze business. Vanuit deze verantwoordelijkheid heb je een kort lijntje met de overige domeinen (marketing, HR en finance), waarin je erop stuurt dat zij ondersteunend zijn aan de operatie.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om te bouwen! Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat Studelta de markt gaat veroveren. En verder:

 • Natuurlijk een marktconform salaris
 • Een jaarlijks ontwikkelingsbudget, zodat jij jouw skills nog verder kunt uitbreiden 

 • Een lease-auto, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week) en een bijdrage voor je oudedagsvoorziening 

 • Een MacBook & iPhone (ook voor privégebruik)

 • Heel veel gezelligheid! Elke dag een verzorgde lunch, met collega’s pingpongen en sjoelen, vrijmibo’s en uitjes met de hele organisatie (bijvoorbeeld naar Texel).

Jouw Opdrachtgever

Studelta bemiddelt en ontwikkelt pioniers bij en voor organisaties die willen veranderen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat juist zij een essentiële bijdrage kunnen en zullen leveren aan de ontwikkeling van organisaties.

Als Manager Sales & Recruitment word je onderdeel van een jonge, energieke en hechte organisatie met ongeveer 30 collega’s. Je komt terecht in het MT en krijgt de leiding over drie teams vol gedreven collega's! Zoals je misschien al wel in de gaten hebt na het lezen van deze tekst, is Studelta een informele organisatie. Verder maakt de kok in ons pand elke dag een heerlijke lunch klaar! Tel daar de pingpongtafel en sjoelbak, vrijmibo's en uitjes met de organisatie bij op en je snapt het misschien wel: werken bij Studelta is ontzettend leuk!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 10 juni door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack