Medewerker Zorgcontrol

Draag bij aan de efficiëntie van de administratieve zorgprocessen in een grote zorgorganisatie!

 • Gestructureerd
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij vindt het leuk om analytisch bezig te zijn en hebt een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht: hiermee duik jij graag in declaraties en financiële vraagstukken op zoek naar verbanden en eventuele fouten. Je staat stevig in je schoenen en weet met heldere communicatie te zorgen voor een goede samenwerking. Daarnaast beschik jij over sterke schriftelijke vaardigheden, waardoor jij berichten op een professionele manier naar buiten brengt. Van nature reflecteer jij op je eigen prestaties en ben je gemotiveerd om jezelf te blijven ontwikkelen. Jij bent verantwoordelijk en streeft naar kwaliteit!

Jij bent een starter met:

 • 0 tot 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld in de richting van Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskunde, (Health) Economics, Management in de zorg, HBO-ICT, Zorgethiek, Gezondheidsrecht, Toegepaste Psychologie, Health Economics, Policy and Law, Bewegingswetenschappen, Bestuurskunde, Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences, Healthcare Management... Heb je iets heel anders gestudeerd en ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral!
 • Kennis van wet- en regelgeving binnen de zorg is een pré
 • Affiniteit met de zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior adviseur zorgadministratie zal geen dag voor jou hetzelfde zijn. Je bent onderdeel van het zorgadministratie team van een grote zorgorganisatie. Je start met uitvoerende taken zoals het controleren van declaraties, het opstellen van PGB (persoonsgebonden budget) overeenkomsten en het aanleveren van de juiste zorgdata aan zorgkantoren. Zo leer je de werkzaamheden en organisatie goed kennen. Wanneer je grip op het totale proces hebt, zal jouw focus meer overstijgend worden. Je ontwikkelt en implementeert verbeteringen voor het gehele zorgadministratie proces, waardoor het van zorgregistratie tot zorgdeclaratie vloeiend, volledig en tijdig verloopt. Ook ga jij je bezighouden met de uitdaging aangaande niet-gefinancierde zorg. Jouw werk moet secuur gedaan worden, want slordigheden aan het begin, zorgen voor moeilijkheden aan het eind. Een volgende uitdaging is de integratie van het patiëntendossier met het financiële pakket. De ambitie is er om hierdoor meer cliëntgecentreerd te kunnen werken. Daarnaast zoek je de verbinding met andere afdelingen binnen de organisatie en externe partijen. Zo sluit je bijvoorbeeld aan bij een projectgroep over de WLZ (wet langdurige zorg) om ervoor te zorgen dat de wijzigingen in extern beleid geborgd worden binnen het zorgadministratie team en de rest van de organisatie. Kortom; er gebeurt een hele hoop en jij gaat lekker op deze ambitieuze en dynamische omgeving!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waarin je de kans krijgt om te ontdekken hoe een grote zorgorganisatie draait en je te ontwikkelen als specialist in het zorgadministratie-proces. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij de zorgorganisatie is groot!
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de €2300 en €2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Deze grote zorgorganisatie heeft een nieuwsgierig en ondernemend karakter. Een warme werkomgeving, waarin er veel aandacht is voor de mensen die zich iedere dag inzetten om de zorg te verbeteren. Jouw thuishaven is het zorgadministratie team, een groep van ongeveer 15 gedreven collega’s met veel energie. Binnen dit team werken ook veel externe medewerkers, wat goede communicatie en afstemming met elkaar extra belangrijk maakt. Collega’s zoeken elkaar dan ook regelmatig op in de kantoortuin met flexplekken. Tijdens jouw eerste periode word je gekoppeld aan twee buddy’s die jou wegwijs maken in de organisatie en inhoudelijk begeleiden. Je zult daarnaast bij veel verschillende collega’s aansluiten om de processen snel te leren kennen.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 26 september door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur