Medewerker Financiële Administratie

Bewaak de kwaliteit van de financiële administratie voor grote wetenschappelijke onderzoeksprojecten van de TU Delft!

 • Kwaliteitsgericht
 • Gestructureerd
 • Autonoom

Wie ben jij?

Jij duikt met liefde in de cijfers! Analytisch ben je sterk, waardoor jij het overzicht over (al die) cijfers weet te creëren en bewaken. Tegelijk ga je graag oplossingsgericht te werk. Jij stelt je graag behulpzaam op en kent het nut van samenwerken. In je werk ben je daardoor servicegericht en kijk je graag waar jij jouw kwaliteiten kan inzetten. Al met al dragen deze eigenschappen eraan bij dat jij knelpunten in processen gauw signaleert en met plezier verbeterpunten aandraagt die het grotere doel verder helpen!

Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Een studieachtergrond waardoor je financieel onderlegd bent is handig, maar geen eis. (Denk bijvoorbeeld aan Bedrijfseconomie, Finance & Control, Economics, Economie, Accountancy, Bedrijfskunde, Facility Management, Economics & Business Economics, Fiscaal Recht en Economie, International Business Administration, Fiscale Economie & Accountancy etc.)
 • (Aantoonbare) affiniteit met financiën.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels

Wat houdt dit avontuur in?

Als Medewerker Financiele Administratie werk je binnen de directie Finance in het concern team voor een faculteit van de Technische Universiteit Delft. De wetenschappers van de universiteit werken aan verschillende onderzoeksprojecten, waarvoor jij de kwaliteit van de financiële administratie en daarmee de projectdossiers waarborgt. Hiervoor ga je onder andere aan de slag met de registratie van kosten en opbrengsten rondom de projecten en het voorbereiden van subsidie declaraties en projectverantwoordingen. Daarnaast monitor jij het proces; Loopt de facturatie op schema? Worden afgesproken doorlooptijden behaalt? Zijn vragen waar jij je mee bezighoudt. Tot slot werp jij een kritische blik op die (geüniformeerde en geautomatiseerde) processen, waarna je van harte welkom bent om optimalisaties aan te dragen!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waar je een bijdrage levert aan het proces van grote wetenschappelijke onderzoeksprojecten van de TU Delft en ruimte hebt om jouw kwaliteiten in te zetten én jezelf verder te ontwikkelen!

 • Een aanstelling voor 12 maanden met kans op verlenging voor tussen de 32 en 40 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym (vergeet de link niet!)
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de €2,100 en €2,400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Als Medewerker Financiële Administratie ben jij onderdeel van een groep van 15 projectadministrateurs van verschillende faculteiten. De Technische Universiteit Delft doet naast het aanbieden van onderwijs ook onderzoek van internationaal erkend niveau op het gebied van technische wetenschappen. Bij de ontwikkeling van technologie voor komende generaties met een focus op veiligheid, duurzaamheid en economische vitaliteit, richt de TU Delft zich hierbij sterk op de maatschappelijke toepasbaarheid.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 19 september.

Heb je vragen? Ik help je graag verder via e-mail, telefonisch of Whatsapp

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur