Marketing Manager bij Studelta

Heb jij de specialistische kennis en ervaring in online (recruitment)marketing om de ingezette koers op het gebied van marketing voort te zetten en te versterken?

  • Invloedrijk
  • Creatief
  • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent een marketingtopper en weet anderen te inspireren met jouw overtuigingskracht en energie. Je bent proactief en ziet niet alleen kansen maar weet ook anderen in beweging te krijgen. Snel aanpassen aan veranderende prioriteiten en effectief omgaan met complexiteit en verandering zit in jouw natuur. Tegelijkertijd ben je vasthoudend aan de plannen die gemaakt zijn en zorg je dat die worden uitgevoerd. Je kunt hierin de juiste afweging maken! Je houdt van duidelijke afspraken, het aanbrengen van structuur en bent zelf ook betrouwbaar in je gemaakte afspraken. Positiviteit en het uitspreken van waardering kenmerken je en weet daarmee een fijne teamdynamiek te creëren.

Jij bent onze nieuwe Marketing Manager als:

  • Je minimaal 5 jaar werkervaring in een rol als marketing manager, waarbij je idealiter organisaties hebt begeleid/geadviseerd in het versterken van hun positie binnen de markt
  • Je hebt ervaring in het kwantificeren van marketing-resultaten, idealiter binnen recruitment.

Wat houdt dit avontuur in?

Als Marketing Manager zorg jij ervoor dat meer opdrachtgevers en pioniers kennismaken met Studelta, zodat wij weer een stapje dichterbij het waarmaken onze droom zijn! En wat die droom is? Iedereen op avontuur van werkgeluk. Goed, dat is nogal wat. Wat het voor jou betekent, is dat je onze lange termijn strategie naar een tactisch plan vertaalt. Hierbij zorg je voor de essentiële cijfermatige onderbouwing. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, zodat onze marketingkanalen optimaal worden ingezet en we nog meer leads genereren. Verder monitor je de huidige acties binnen team marketing en waak je over het budget, zodat onze (ambitieuze) doelen behaald worden! Als laatste draag je direct bij aan het reilen en zeilen van het marketingteam: je bouwt een heel nieuw team en zorgt ervoor dat dit gaat functioneren als een geoliede machine. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om te bouwen! Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat Studelta de markt gaat veroveren. En verder:

  • Natuurlijk een marktconform salaris
  • Een jaarlijks ontwikkelingsbudget, zodat jij jouw skills nog verder kunt uitbreiden 

  • Een lease-auto, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week) en een bijdrage voor je oudedagsvoorziening 

  • Een MacBook & iPhone (ook voor privégebruik)

  • Heel veel gezelligheid! Elke dag een verzorgde lunch, met collega’s pingpongen en sjoelen, vrijmibo’s en uitjes met de hele organisatie (bijvoorbeeld naar Texel).

Jouw Opdrachtgever

Studelta bemiddelt en ontwikkelt pioniers bij en voor organisaties die willen veranderen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat juist zij een essentiële bijdrage kunnen en zullen leveren aan de ontwikkeling van organisaties.

Als Marketing Manager kom je terecht in een jonge, energieke en hechte organisatie met ongeveer 30 collega’s. Je komt terecht in het MT en krijgt de kans om een heel nieuw team te bouwen! Zoals je misschien al wel in de gaten hebt na het lezen van deze tekst, is Studelta een informele organisatie. Verder wordt er elke dag een uitgebreide lunch bereidt door onze kok. Tel daar de pingpongtafel en sjoelbak, vrijmibo's en uitjes met de organisatie bij op en je snapt het misschien wel: werken bij Studelta is ontzettend leuk!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack