Management Trainee

Maak je hard voor deze innovatieve zorginstelling in de Friese hoofdstad!

  • Creatief
  • Vernieuwend
  • Authentiek

Wie ben jij?

Jij bezit een grote portie lef. Je bent niet bang om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Je bent van nature nieuwsgierig waardoor je graag onderzoekt wat er vernieuwd en verbeterd kan worden. Ook gedij jij prima zonder al te veel kaders. Je vraagt om hulp waar nodig maar stippelt ook zelfstandig je eigen route uit.! Verder ben je pragmatisch ingesteld. Jouw gemaakte plannen voer je graag uit in de praktijk. Dankzij jouw optimisme en probleemoplossend vermogen zie jij oplossingen, ook in uitzichtloze situaties!
 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:
  • 0-3 jaar werkervaring
  • Een HBO en/of WO diploma op zak, bij voorkeur in de richting van bijvoorbeeld Management in de zorg, Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen, Biomedische wetenschappen, Bedrijfseconomie, Psychologie of Verandermanagement
  • Aantoonbare affiniteit met de zorg, bijvoorbeeld door een stage, bijbaan of afstudeeropdracht.

Wat houdt dit avontuur in?

Als Management Trainee ben je betrokken bij meerdere projecten waarin je een brug slaat tussen beleid en praktijk. Hierbij heb je te maken met alle lagen van de organisatie. Jij onderzoekt hoe bepaalde processen in de zorg slim kunnen worden verbeterd door de inzet van bijvoorbeeld ICT. Ook bekijk jij hoe deze verbeteringen zo effectief mogelijk kunnen worden gecommuniceerd. Je bent als het ware de vertaler van dromen en ideeën van vakinhoudelijke specialisten op een manier die past bij de uitvoering op de werkvloer. Super tof! Waarschijnlijk zul je starten met een project dat betrekking heeft op de wet Zorg en Dwang. De uitdaging hierbij is zo zorgondersteunend mogelijk te werk te gaan op een zo regelarm mogelijke manier. Daarnaast gaat het niet alleen om het inzichtelijk krijgen van processen maar ook om de daadwerkelijke implementatie van verbeteringen!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om te pionieren in deze grote zorginstelling! Je krijgt veel vrijheid en hebt de mogelijkheid op een directe en zichtbare manier bij te dragen aan verbetering en vernieuwing in de zorg.

  • Een opdracht voor 12 maanden voor 40 uur per week
  • Deelname aan ons ontwikkelprogramma in de Gym (2 dagen per maand, gemiddeld 4 uur per week)
  • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze zorginstelling in de Friese hoofdstad .richt zich vooral op de ouderenzorg in de vorm van oa. revalidatie, dagbesteding en dagbehandeling. De organisatie staat aan het begin van vele veranderingen. Deels door de sector en deels door haar eigen ambitie. Momenteel ontwikkelen ze zich in de focus van kwaliteit van zorg naar kwaliteit van leven. Als Management Trainee werk je vooral op de afdeling kwaliteit en innovatie. Hier heerst een informele sfeer, waar ruimte is voor een praatje en de mogelijkheid tot sparren over prangende zaken. Ook is het mogelijk eens op een andere locatie te werken. Er is veel vrijheid en omdat de organisatie zich richt op vernieuwing. Er komt er ook meer jonge aanwas waarmee je kunt optrekken, zodat je niet alleen bent in je pionierswerk!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 23 maart door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Eria Wijnja (Optimisme)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack