Management & Project Assistent in het Onderwijs

Verdiep je in het beleid van MBO Welzijn- en Zorg onderwijs en lever een belangrijke bijdrage aan de organisatie hiervan!

 • Behulpzaam
 • Flexibel
 • Gestructureerd

Wie ben jij?

Jij bent een ster in plannen en organiseren, het liefst ga je dan ook aan de slag in een rol met een divers takenpakket waarin je dit talent volop in kunt zetten. Bovendien ben je flexibel, je vindt het leuk om zo nu en dan op een andere locatie te werken en raakt niet van slag als er een ‘spoedje’ tussendoor komt. Daarnaast maak je makkelijk contact en ben je sensitief: je weet jouw communicatie goed af te stemmen op verschillende individuen. Ten slotte hou je van schrijven en weet je ingewikkelde stof helder samen te vatten op papier.

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Een HBO en/of WO diploma op zak;
 • Bij voorkeur een onderwijsgerelateerde studieachtergrond, maar een andere richting mag ook! Denk bijvoorbeeld aan: Onderwijswetenschappen, Pedagogische Wetenschappen, Onderwijskunde, (Toegepaste) Psychologie, Bestuurskunde, etc.;
 • Affiniteit met MBO onderwijs;
 • Bij voorkeur affiniteit met welzijns- en zorgsector.

Wat houdt dit avontuur in?

Als management- en projectassistent ben jij de spin in het web op deze MBO school. Je ondersteunt twee directeuren van het college Welzijn en Gezondheidszorg met de portefeuille Onderwijs. Jouw takenpakket is heel divers en varieert van het beheren van de drukke agenda’s van de directeuren tot het actief meedenken in verschillende projecten. Een project waar jij een belangrijke rol in kunt spelen, is bijvoorbeeld de planning van het volgende schooljaar - iets waar de school op dit moment al volop mee bezig is! De directie voert hierover gesprekken met onder andere teamleiders en docenten. Jij doet hier verslag van, denkt actief mee over een logische planning, houdt het overzicht over de actiepunten en denkt mee met de eigenaren hiervan. Je speelt organisatorisch dus een belangrijke rol, maar bent zeker ook betrokken bij de inhoud. Je woont bijvoorbeeld overleggen bij met vertegenwoordigers uit het welzijns- en zorgsector. Om dit goed samen te kunnen vatten, is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de inhoud. Bovendien beantwoord je regelmatig vragen van zowel interne- als externe betrokkenen, je bent dus met veel verschillende mensen in contact. Ten slotte zul je ook zo nu en dan op een andere vestiging aanwezig zijn, omdat deze school verschillende locaties heeft. Al met al een ontzettend dynamische functie waarin je veel kunt leren over beleid binnen het onderwijs! 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wil je meer leren over beleid binnen het onderwijs? En vooral lekker aan de slag in een afwisselende rol? Dan is deze functie voor jou de ideale start van je carrière! 

 • Een opdracht voor 6 maanden met kans op verlenging voor 34 uur per week;
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen;
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week);
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Op deze school heerst een warme en positieve sfeer en werken collega's op een gedreven manier met elkaar. Samen met twee andere management- en projectassistenten vorm je een team. Wekelijks hebben jullie overleg. Deze collega’s staan klaar om jou te helpen waar nodig en in sommige projecten werken jullie samen. Daarnaast werk je nauw samen met de directeuren, die jou veelvuldig zullen betrekken bij de inhoud en met wie je regelmatig overleg voert. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 17 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack