Levensloop coach

Op zoek naar een afwisselende startersfunctie waarbij je impact kan maken binnen de zorg, lees dan snel verder!

 • Flexibel
 • Samenwerkend
 • Autonoom

Wie ben jij?

Jij een zelfstandige starter die graag initiatief neemt en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In de functie van levensloop coach begeleid je cliënten met autisme en hierbij is het dus van belang dat je een grote mate van interesse hebt in werken met deze doelgroep. Daarnaast ben je flexibel en gewend om je aan te passen aan je omgeving als dat van je wordt gevraagd. Door jouw open houding ben je makkelijk benaderbaar voor zowel collega’s, cliënten als voor samenwerkingspartners binnen het netwerk van de cliënt. Je ziet het als een uitdaging om tijdens je werk vaak te moeten schakelen; het ene moment ben je bij een cliënt en het andere moment heb je een intervisiemoment met andere levensloop coaches. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak: denk hierbij aan Pedagogiek, MWD, Toegepaste Psychologie, Social Work, SPH, Psychologie of Orthopedagogiek

 • (Aantoonbare) affiniteit met autisme

 • Het is een vereiste dat je een SKJ registratie hebt of daar aanspraak op kan maken.

 • Een rijbewijs en auto

Wat houdt dit avontuur in?

Jij gaat als levensloopcoach een vaste groep cliënten begeleiden. Deze groep cliënten laat zich kenmerken door diversiteit, zo zitten en kinderen, maar ook jongeren en volwassenen in je caseload. Hoewel de meeste begeleiding bij de cliënt thuis plaatsvindt, zal je ook samenwerken met het netwerk van de cliënt zoals bijvoorbeeld werk of school. Een begeleidingsmoment vindt doorgaans 1 keer per week plaats en duurt 1,5 tot 2 uur. Gedurende de werkdag ben je dus veel op pad, wat maakt dat het een zeer afwisselende functie is. Samen met de cliënt draag je verantwoordelijkheid voor het opstellen van een zorgplan en het schrijven van evaluatieverslagen. Hierbij werk je oplossingsgericht en zelfstandig. Natuurlijk kan je ook terugvallen op je teamcoördinator of je collega’s, waardoor je er niet helemaal alleen voorstaat! 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De unieke kans om je te ontwikkelen tot ambulant begeleider in een prettige omgeving. Daarnaast de mogelijkheid tot het volgen van cursussen gericht op deskundigheidsbevordering. 

 • Een opdracht voor 12 maanden, met de kans op indiensttreding bij de opdrachtgever

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Persoonlijke aandacht door middel van coaching en intervisie met collega’s  

 • Salaris (tussen de 2200 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist)

Jouw Opdrachtgever

Deze organisatie wil haar cliënten de hoogste kwaliteit in autismezorg bieden. Met bijna 300 collega’s werk je samen om met zorg op maat de zelfredzaamheid van de clienten te vergroten. Als levensloopcoach maak je onderdeel uit van een kleinschalige en innovatie organisatie, die groeiend en in beweging is. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 20 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack