Junior Trainer EPD in een Ziekenhuis

Breng dit grote EPD implementatieproject tot een goed einde door het trainen van artsen en verpleegkundigen in het gebruik van hun nieuwe EPD!

 • Behulpzaam
 • Flexibel
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent initiatiefrijk en enthousiast. Het geeft je energie om lekker aan de slag te gaan, bijvoorbeeld met het geven van trainingen of het presenteren van demo's. Daarnaast ben je analytisch sterk, je hebt snel in de gaten hoe systemen werken en vindt het leuk om je hierin te verdiepen. Door jouw sterke didactische vaardigheden weet jij informatie helder uit te leggen aan artsen en verpleegkundigen van verschillende afdelingen. Ten slotte ben jij organisatiesensitief en begrijp jij wat erbij komt kijken als er zo'n grote verandering speelt binnen dit relatief kleine ziekenhuis.

Jij bent een junior trainer met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld in de richting van Onderwijswetenschappen, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Onderwijsmanagement, (Toegepaste) Psychologie, Pedagogische Wetenschappen (Digital Media in Human Development), Zorgmanagement... maar een compleet andere studierichting mag ook! Het is vooral belangrijk dat jij affiniteit hebt met leren in organisaties en enige ervaring hebt met trainen.
 • Affiniteit met ICT!
 • Bij voorkeur kennis van en in ieder geval affiniteit met zorgprocessen en informatiesystemen in een ziekenhuis

Wat houdt dit avontuur in?

Dit regioziekenhuis staat aan de vooravond van het invoeren van een nieuw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD, in dit geval EPIC). Voor een succesvolle implementatie van EPIC is het van groot belang om de zorgmedewerkers hier goed op voor te bereiden, aan jou en jouw collega trainers de eer! Als trainer krijg je eerst een "train de trainer training" door ervaren EPIC trainers van het Amsterdam UMC. Je leert hier over de inhoud en vorm van de lessen en hoe je de zorgprofessionals het beste met veel kennis en enthousiasme het klaslokaal uit kunt laten gaan. Gedurende de daadwerkelijke GoLive ga je ook daadwerkelijk de werkvloer op om de diverse zorgverleners te helpen tijdens de 1e weken na de ingebruikname. Kortom een mooie en belangrijke klus!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze functie acteer je echt op het snijvlak van zorg en ICT en krijg je een mooie kijk in de keuken van beide werelden!

Daarnaast:

 • Een aanstelling voor 7-8 maanden voor 16-36 uur per week (+2 uur per week ontwikkeling). Afhankelijk van de fase waarin je zit in het project wordt meer of minder beschikbaarheid gevraagd.
 • Deelname aan het basisprogramma van onze Studelta Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator
 • Een salaris van 2300 - 2400 euro bruto o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Je komt te werken voor het EVA Service Center van het Amsterdam UMC. Een innovatieve club van ongeveer 130 collega’s in verschillende soorten en maten, verspreid over diverse teams. Het is een jong en gedreven team, waarin de gemiddelde leeftijd zo’n 35 jaar is. Deze groep is echt een voorloper binnen dit vakgebied en pakt dit op geheel eigenwijze aan. Continu verbeteren, patiëntenparticipatie, medicatieveiligheid en kwaliteit van data staan hoog in het vaandel. Er wordt hard gewerkt én hard gelachen. Fouten maken horen hier ook erbij! Er worden diverse teamuitjes georganiseerd en er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo wordt er, naast algemene opleidingsdoelen zoals werken volgens de Agile methodiek, geïnvesteerd in o.a. teamontwikkeling én brede inzetbaarheid van medewerkers.


Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 19 september door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur