Junior Software Developer in een Start-up binnen het Ziekenhuis

Groei in de rol van Junior Software Developer en lever een onmisbare bijdrage aan toonaangevend onderzoek voor de zorg van morgen!

 • Flexibel
 • Gestructureerd
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend en leergierig, je krijgt energie van het uitproberen en leren van nieuwe dingen. Met jouw stijle leercurve ben jij binnen no-time SCRUM-master! Je werkt graag resultaatgericht en vindt het leuk om sprintjes te trekken naar een duidelijk doel toe. Je hebt oog voor details en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Daarnaast vind jij het als echte teamplayer leuk om samen met je collega's iets op te bouwen vanaf de grond. Tenslotte ben jij flexibel, jij ziet het als een uitdaging om je focus regelmatig te verleggen naar een ander doel.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld Informatica, Informatiekunde, Kunstmatige Intelligentie, Biomedische technologie, Gezondheidszorgtechnologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie... maar een andere studierichting mag ook, zolang je maar een bèta achtergrond hebt en bereid bent om te leren programmeren!

 • Vloeiende Engelse taalvaardigheid

 • Enige basiservaring met programmeren (bijv. in je vrije tijd)

 • Ervaring met Microsoft Azure is een pré

 • Ervaring met SCRUM is een pré

 • Affiniteit met onderzoek

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Software Developer werk jij mee aan de doorontwikkeling van een innovatieve oplossing voor wetenschappelijk onderzoek: ‘de DRE (Digital Research Environment)’. Dit is een samenwerkingsruimte voor onderzoekers, een virtuele omgeving, waarin data voor wetenschappelijk onderzoek kan worden gedeeld en geanalyseerd. Op deze manier kunnen onderzoekers vanuit drie academische ziekenhuizen efficiënter, gebruiksvriendelijker en veiliger met elkaar samenwerken. De ziekenhuizen willen de DRE verder doorontwikkelen in de vorm van een start-up met twee Junior Software Developers per ziekenhuis. Voor de afvaardiging vanuit Utrecht zijn we daarom op zoek naar twee leergierige starters, die zich als Junior Software Developer in willen zetten voor deze startup en mee willen bouwen aan deze innovatieve oplossing. Het team werkt projectmatig volgens de SCRUM methode. Dit maakt je werk afwisselend en uitdagend, omdat je elke twee weken een andere focus hebt. Voor deze rol hoef je niet veel ervaring te hebben met programmeren, maar je hier wel in willen ontwikkelen!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit is je kans om bij te dragen aan het efficiënter en veiliger uitvoeren van wetenschappelijk toonaangevend onderzoek. Daarnaast ontwikkel je jezelf binnen no-time tot Junior Software Developer in een innovatieve start-up binnen het ziekenhuis!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis is groot.

 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van interne trainingen (zoals SCRUM en op het gebied van programmeren in Microsoft Azure) en in ons trainingsprogramma in the Gym.

 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Salaris o.b.v. opleiding en ervaring

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Je komt te werken in een unieke start-up binnen een academisch ziekenhuis in Utrecht met 5 andere starters. Jullie werken twee dagen per week samen in de 'Incubator' op de campus van de Universiteit Utrecht. De andere dagen werk je op het kantoor van de afdeling Informatie Technologie, Data Solutions & Research IT in het ziekenhuis in een team met ongeveer 20 andere collega’s. Het team bestaat uit een mix van junior en senior collega’s, die jou de kneepjes van het vak goed kunnen bijbrengen.

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 17 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack