Projectmedewerker Functioneel Beheer bij een Ziekenhuis

Optimaliseer de ICT-processen en systemen van dit ziekenhuis en draag bij aan een goed humeur van jouw directe collega's: verpleegkundigen en artsen!

 • Behulpzaam
 • Gestructureerd
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door je analytische denkvermogen. Jij doorgrondt processen zonder al te veel moeite en onderscheidt de rode draad gemakkelijk van bijzaken, het overzicht bewaren gaat bij jou vanzelf! Dankzij jouw communicatieve vaardigheden dring je gemakkelijk door tot de kern van een probleem en weet je collega’s op een prettige manier te woord te staan. Het liefst is geen dag voor jou hetzelfde, want jij wil jouw flexibiliteit inzetten op de werkvloer. Afwisseling zoek je juist op. Van nature ga je op zoek naar vernieuwing. Je wil altijd meer weten en neemt niet snel genoegen met een incompleet antwoord. Je vraagt door en komt door jouw nieuwsgierigheid tot de kern van het verhaal. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding (denk aan Human Technology, Gezondheidswetenschappen, Biomedische Wetenschappen, Gezondheid en Leven, Communicatiewetenschappen, Farmaceutische wetenschappen, Farmakunde, Gezondheid en Maatschappij, Gezondheidstechnologie, Health management, Medische Hulpverlening, BMG, Health Economics, Medische Informatiekunde, Psychologie, Klinische Technologie). Let op! Je studieachtergrond is niet leidend
 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • De drive om in een ziekenhuis te werken
 • Affiniteit met ICT is een pré maar geen vereiste! (bijvoorbeeld vanuit je opleiding of bijbaan, denk ook aan programma’s als R, Matlab, SPSS etc.).

Wat houdt dit avontuur in?

Als Functioneel Beheerder draag je bij aan het gebruiksgemak en het optimaal functioneren van software die gebruikt wordt aan de zorgkant (elektronische patientendossier - EPD) als bij de ondersteunende diensten (het elektronisch verpleegkundig dossier - EVD). Gezien het belang van deze systemen is jouw functie een cruciale schakel! Jij bent onderdeel van een team dat zich buigt over het functioneel applicatiebeheer, waarin je aan de slag gaat met verschillende domeinen. Als projectmedewerker functioneel beheer signaleer je uitdagingen en problemen in de processen van de applicaties en communiceer je dit naar de gebruikers (artsen, verpleegkundigen en anderen collega's) en stuur je waar nodig de programmeur een voorstel ter verbetering. Je draagt verder direct bij aan de doorontwikkeling en functionaliteit van applicaties met betrekking tot logistiek, inkoop, finance, het facturatieproces... Om maar even te wat te noemen. Naast deze werkzaamheden participeer je in overleggen en neem je deel in innovatieve projecten tot de implementatie van nieuwe functionaliteiten. Dat maakt het een super veelzijdige functie! 
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om op een innovatieve, actieve en verbindende manier bij te dragen aan de verbeterprocessen bij een ziekenhuis in Almere!
 • Een opdracht voor 9 maanden voor 40 uur per week
 • Deelname aan ons ontwikkelprogramma in de Gym (2 dagen per maand, gemiddeld 4 uur per week)
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed)
 • Bij wederzijdse tevredenheid, zicht op indiensttreding na 9 maanden.

Jouw Opdrachtgever

Dit ziekenhuis in regio Almere staat bekend als ontzettend vooruitstrevend. Waar andere ziekenhuizen eerst ellenlang willen analyseren wat de beste vervolgstappen en procedures zijn, begint dit ziekenhuis gewoon. De afdeling ICT is hier zeker een toonbeeld voor binnen de organisatie. Over het hele ziekenhuis verdeeld zijn ongeveer 300 applicaties waarbij de grote applicaties beheerd worden binnen het CAB team waarin jij komt te werken (CAB = Centraal Applicatie Beheer). Denk aan het ZIS (Ziekenhuis Informatie Systeem), EPD (Electronische Patienten Dossier), EVD (Electronische Verpleegkundige Dossier), MM (Material Management), het medicatie voorschrijf en toedining systemen, PACS systemen en Patienten/zorgverlenersportaal. De betrokkenheid en korte lijnen binnen deze afdeling zorgen ervoor dat zij vaak de eerste zijn (ook landelijk!) met het uitrollen van nieuwe toepassingen. In het team hangt een open en informele sfeer.

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 16 juli door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack