Junior Sales en Implementatie Adviseur Zorg Innovatie

Verbeter de zorg met deze innovatieve tool!

 • Authentiek
 • Resultaatgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Je wilt graag je steentje bijdragen aan de verbetering van de zorg en knoopt met iedereen gemakkelijk een praatje aan. Je bent nieuwsgierig naar wat er omgaat in de hoofden van zowel artsen en verpleegkundigen als managers en IT-specialisten. Je stelt de juiste vragen en voelt aan waar hun behoeften zitten. Met deze kennis weet jij mensen vervolgens te enthousiasmeren voor jullie innovatieve medische tool. Samen met jouw collega's en de gebruikers werken jullie aan de verbetering van jullie diensten en producten. je staat open voor feedback en je kunt de directheid van de artsen wel waarderen, je staat namelijk stevig in je schoenen!

Wat houdt dit avontuur in?

De KNO specialisten die jullie innovatieve tool gebruiken zijn reuze enthousiast, het wordt dus tijd om meer zorgprofessionals kennis te laten maken met het product. Om dit te kunnen realiseren is jouw hulp nodig! Jouw rol is divers en geen dag zal hetzelfde zijn. In eerste instantie is het idee dat jij inzetbaar bent voor drie verschillende rollen: Sales, Customer Succes en Productmanagement (implementatie). Zo leer je het bedrijf en de dienstverlening het snelst en makkelijkst kennen. Vooral op het gebied van sales ligt er veel ruimte, dus je kan hierin veel betekenen! Jij zal enerzijds de senior sales adviseur ondersteunen met het binnenhalen van deals en gaat met hem mee op pad om van hem in de praktijk te leren. Anderzijds ga jij je inzetten op het gebied van de implementatie van jullie innovatieve tool. Je stelt werkgroepen samen (met bijvoorbeeld doktersassistenten, artsen, adviseurs van kwaliteit en veiligheid) en maakt analyses van hoe de implementatie verloopt, zodat je suggesties kan doen voor verbeteringen. Kortom je maakt deel uit van een mooie innovatieve medische startup, je verbetert de zorg én je leert op deze manier super snel de ziekenhuiswereld van binnen kennen.

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 2 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak

 • Een zorggerelateerde studie of een creatieve studieachtergrond (Bedrijfseconomie, Vormgeving, Creatieve Media, (Industrieel) Productontwerp, Urban Design, Beleidskunde, Health Care Management, Verandermanagement, Management Economie en Recht, Beleid Management en Gezondheidszorg, Bewegingswetenschappen, Biologie, Biomedische Wetenschappen, Geneeskunde, Biomedische Technologie, Communicatiewetenschappen, Farmaceutische Wetenschappen, Psychologie, Gezondheid en Maatschappij, Gezondheidsrecht, Gezondheidswetenschappen, Science Business Innovation, Psychobiologie, Communicatie en Multimedia Design) Let op! Je studieachtergrond is niet leidend.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

 • Een aanstelling voor een jaar met kans op overname door de startup zelf, voor 40 uur per week

 • In eerste instantie kun je doorgroeien naar Senior, maar als de startup echt succesvol wordt zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 
   

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen 

 • Salaris 2100-2300 Bruto per maand

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Je komt terecht in een ambitieuze startup gevestigd midden in het centrum van Den Haag. Momenteel bestaat het team uit 3 vaste mensen, over 5 jaar is het de bedoeling dat jullie met 100 zijn. De spirit zit er goed in dus! Goede samenwerking is erg belangrijk, de lijntjes zijn kort en informeel, ook richting de klanten. Er zijn geregeld borrels met de andere bedrijven in het pand en voordat je het weet fiets jij onder werktijd een "Rondje Kaag" met een aantal artsen waarmee jullie samenwerken.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 22 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack