Junior Projectondersteuner Sociaal Domein

Ondersteun binnen het sociaal domein en draag bij aan een goed verloop van de projectcoördinatie van de Maatschappelijke Zorg in deze regio!

 • Autonoom
 • Gestructureerd
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Als Junior Projectondersteuner binnen het sociaal domein beschik je over sterke organisatorische skills waardoor plannen en organiseren voor jou gesneden koek is. Hier ben je ook proactief in waardoor jouw planning soepel verloopt en jij alert bent op veranderingen. Verder werken anderen graag met jou samen vanwege jouw prettige, maar duidelijke manier van communiceren en nauwkeurigheid waardoor anderen erop kunnen rekenen dat jij de puntjes op de ‘i’ zet!

Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak (denk aan: Zorgmanagement, Communicatie, Leisure Management, Hogere Hotelschool, (Toegepaste Psychologie), Sociale Juridische Dienstverlening, Organisatieverandering & Management, Bedrijfskunde, Integrale Veiligheidskunde, Bestuurskunde, Social Work maar een andere studie mag ook!)
 • Affiniteit met het sociaal domein

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Projectondersteuner ondersteun jij op het gebied van de Maatschappelijke Zorg binnen het sociaal domein van deze gemeente. De organisatie is namelijk in voorbereiding op de decentralisatie van de Maatschappelijke Zorg in 2023. Hierdoor is er behoefte aan ondersteuning voor de beleidsmedewerker die dit project leidt. Jij houd je (onder andere) bezig met het organiseren en plannen van bijvoorbeeld overleggen, presentaties en bijeenkomsten. Zowel binnen je eigen organisatie als met externe partijen. Daarnaast zorg jij dat de overleggen worden genotuleerd en iedereen weet wat zijn of haar actiepunten zijn. Verder kun je ook andere taken oppakken ter ondersteuning van de projectgroep. Als Junior Projectondersteuner binnen het sociaal domein beschik je ook over de inhoud van de projecten. Zo krijg je ook de mogelijkheid om je takenpakket uit te breiden van ondersteunende werkzaamheden naar projectdeelname: meedenken, meeschrijven, mee uitvoeren, coördineren en voorzitten als jouw primaire taak gesneden koek voor je is. Kortom; met jouw hulp loopt de projectcoördinatie van de Maatschappelijke Zorg in deze regio op rolletjes!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een mooie kans om je te ontwikkelen als een medewerker bij de gemeente en projecten binnen het sociaal domein!

 • Een aanstelling tot minimaal het einde van dit jaar voor tussen 24 uur per week;
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym waar jij jezelf ontwikkelt tot een effectieve professional;
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de €2350 en €2450 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Deze organisatie is een ambtelijke fusie in de Bollenstreek. Jij komt terecht binnen het team Maatschappelijke Ontwikkeling. Dit team houdt zich bezig met onderwerpen zoals sport, onderwijs en de Wet Maatschappelijke Opvang en Participatie (WMOP). Als Projectondersteuner heb jij voornamelijk te maken met de subgroep die zich bezighoudt met de WMOP. Het is een zeer behulpzaam team waar iedere collega zich welkom voelt!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 27 juli door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur