Projectmedewerker Gemeente

Jij bent de spin in het web die een grote diversiteit aan projecten binnen het ruimtelijk domein soepel laat lopen.

  • Behulpzaam
  • Flexibel
  • Samenwerkend

Wie ben jij?

Vanuit jouw talent om projecten in goede banen te leiden schep jij orde en behoud je gemakkelijk het overzicht. Je bent assertief en ziet snel waar hulp nodig is, waardoor collega’s kunnen rekenen op jouw ondersteuning. In deze functie zal je veel moeten schakelen tussen verschillende projecten en daarom is het dus belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en goed kunt prioriteren. Bovendien krijg je energie van plannen en organiseren en beschik je over een vlotte pen. Collega’s kunnen op je rekenen, omdat je in staat bent duidelijk te communiceren wat ze van je kunnen verwachten en je goed kan samenwerken.

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

  • Maximaal 2 jaar werkervaring

  • Een HBO en/of WO diploma op zak, studie-achtergrond vinden we minder belangrijk, want het gaat veel meer om de juiste klik met de functie en de organisatie! Je zou kunnen denken aan studie-achtergronden zoals Bestuurskunde, Planologie, Bedrijfskunde, Overheidsmanagement of Bestuur- en organisatiewetenschap

  • (Aantoonbare) affiniteit met gemeente (en dan het liefst met het ruimtelijk domein).


 

Wat houdt dit avontuur in?

Als projectondersteuner ontlast jij je collega’s (beleidsadviseurs en projectleiders) bij verschillende projecten of beleidstrajecten binnen het ruimtelijk domein. Je kan denken aan het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten tussen gemeente en omgevingspartijen en het organiseren van evenementen (zoals bewonersbijeenkomsten). Je gaat alle facetten van het ruimtelijk domein zien en zal daarnaast ook veel samenwerken met andere stakeholders zowel binnen als buiten de gemeente. Stel je voor een projectleider is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuwe wijk in de gemeente, dan zal jij waar nodig hierin ondersteunen en dus veel samenwerken met de projectleider maar ook zelfstandig aan de slag gaan met onderdelen uit een dergelijk complex project. Het is een afwisselende functie, niet alleen in je verantwoordelijkheden maar ook in onderwerpen en de locaties waar je werkt.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze functie ga je zoveel verschillende projecten en beleid ontdekken dat je een vliegende start krijgt binnen de gemeente. Een mooie uitdaging dus met volop doorgroeimogelijkheden.

  • Een aanstelling voor een jaar met kans op indiensttreding voor 40 uur per week

  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

  • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze organisatie tussen Haarlem en Leiden is een fusie van drie gemeenten. Door de samenvoeging is er een veranderproces in gang gezet, omdat de organisatie ineens enorm is gegroeid. Er is ruimte om te leren, zowel op de inhoud als persoonlijk. De gemeente is ermee bekend dat jij de inhoud van het vak nog voor een groot deel eigen moet maken en daar wordt je dan ook in gecoacht en begeleid door je collega’s. Zo kom jij in een stroomversnelling van ontwikkeling terecht! Je komt te werken in het domein Ruimte bestaande uit ongeveer 50 collega’s. Binnen het domein ruimte heerst een goede en collegiale sfeer.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 19 april door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack