Projectmedewerker Implementatie Nieuwe Werkplekken

Draag bij aan een goede implementatie van de nieuwe werkplekken in dit ziekenhuis!

 • Autonoom
 • Behulpzaam
 • Resultaatgericht
 • Samenwerkend
 • Invloedrijk

Wie ben jij?

Binnen dit project is jouw persoonlijkheid doorslaggevend. Het allerbelangrijkste is dat je een mensenmens bent en dat je om kan gaan met weerstand. Jij verplaatst je dan ook gemakkelijk in de positie van anderen door je sensitiviteit. Tegelijkertijd is het een grootschalig project en moet er dus ook veel gebeuren en georganiseerd worden. Naast jouw zachte kant durf je ook op je strepen te staan als dat nodig is. Jij bent een kei in prioriteiten stellen. Ook zit er in jou een echte verbinder. Het zit in jouw aard om continu belanghebbenden mee te nemen in een proces en de keuzes die gemaakt worden. Als laatste is het van belang dat je servicegericht ingesteld bent. Oftewel, je doet wat je zegt, en zegt wat je doet!
 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Fulltime beschikbaarheid

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding (denk aan gezondheidswetenschappen, psychologie, health economics, biomedische wetenschappen, bewegingswetenschappen. Welke studie je hebt gevolgd is niet zo belangrijk, maar je moet het wel leuk vinden om in een ziekenhuis te werken)

 • Bij voorkeur een rijbewijs en een auto (dit is geen vereiste)

Wat houdt dit avontuur in?

De eerste 3 maanden werk je aan het project taakkaarten binnen het gehele ziekenhuis zodat iedere afdeling weet wat ze moeten doen in tijden van een crisis (bv bij stroomuitval). Hierdoor leer je de hele organisatie goed kennen. Veel taakkaarten zijn achterhaald en daarom zal je gaan inventariseren welke taakkaarten er zijn, deze beoordelen en door in gesprek te gaan met de afdelingen check je of het huidige proces klopt en in sommige gevallen zorg je voor een verbetering. Uiteindelijk breng je hierover een advies uit voor een verbeterplan. Na drie maanden zal je dus overgaan op het hoofdproject, namelijk de implementatie van de werkplekken.

Dit ziekenhuis gaat nieuwe werkplekken implementeren voor het gehele ziekenhuis en de verpleeghuizen. Concreet betekent dat het hele ziekenhuis overgaat van Microsoft Office 2010 naar Microsoft Office 365. Alhoewel dit een kleine verandering lijkt, voelt de verandering voor veel zorgmedewerkers (van verpleegkundigen, poli-medewerkers tot medisch specialisten) groot. Jij fungeert als rechterhand van de projectleider. En gaat met gebruikers in gesprek, je maakt testplannen en je test. Veel van de eindgebruikers vinden werken met een computer lastig en daarom is het belangrijk dat je hen aan de hand kan meenemen in de verandering. Daarnaast heb je ook oog voor het proces eromheen. Je organiseert, plant en zorgt dat alles wordt vastgelegd. Op papier is er al veel structuur, maar niet in de uitwerking. Daardoor krijg je ook veel vrijheid om het op jouw manier te doen.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij kan in dit ziekenhuis echt het verschil maken zodat de werkplekken met plezier gebruikt worden en de afdeling weer goed op de kaart staat door jouw optimale service! Bovendien zijn er in deze zorgorganisatie volop kansen om te ontwikkelen en door te groeien!

 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

 • Een opdracht voor 12 maanden met kans op indiensttreding bij de organisatie, voor tussen de 36 en 40 uur per week

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding! Je wordt gekoppeld aan een projectbegeleider van Studelta, maar ook intern word je begeleid door een ervaren projectleider

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Je komt te werken in een open organisatie, maar wel in een cultuur met een duidelijke hiërarchie en dus je kan soms wat weerstand verwachten in jouw project. Wanneer je vertrouwen opbouwt en als je je zelf hebt laten zien, dan kan er heel veel. Binnen jouw team heerst een laagdrempelige en open sfeer waar je makkelijk bij elkaar naar binnenloopt. Maar binnen de afdeling I&A werken er ook mensen al jaren op dezelfde plek en is men wel toegankelijk, maar heb je wel tijd nodig om dit vertrouwen te winnen. Echter leer je door deze twee projecten de gehele organisatie van dit ziekenhuis kennen. Je werkt meestal in locatie Leiderdorp, maar zal ook af en toe naar Leiden en/of Alphen aan de Rijn moeten.
 

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk donderdag 17 januari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Ditte Sørensen (Doorzetten)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack