Junior Projectmedewerker Vastgoed in het Onderwijs

Zet je in voor fijne en veilige schoolgebouwen!

 • Samenwerkend
 • Transparant
 • Kwaliteitsgericht
 • Flexibel

Wie ben jij?

Jij bent sociaal en makkelijk in de omgang. Dat is belangrijk, want in deze rol heb je contact met collega’s uit alle hoeken van de school, van conciërges tot directeuren. Wanneer zij een behoefte of probleem aankaarten, reageer je tactvol en probeer je zo goed mogelijk mee te denken. Vervolgens ga je oplossingsgericht te werk, jij staat erom bekend als echte regelaar! Je komt met frisse ideeën, neemt collega’s hierin mee en laat je snel niet uit het veld slaan bij weerstand. Ten slotte kom je je afspraken na en zorg je ervoor dat belanghebbenden op de hoogte blijven van het proces. 


Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring;

 • Een HBO en/of WO diploma op zak. Studierichting mag vanalles zijn, bijvoorbeeld Bedrijfskunde (MER), Facility Management, Bewegingswetenschappen, Onderwijskunde, Bestuurskunde, Hogere Hotelschool, Makelaardij of Vastgoed.

 • Affiniteit met klussen (je bent een handige Harry, wanneer de kraan lekt fix je dat zelf)

 • Een rijbewijs (of een sportief karakter, dan kun je op de fiets!)

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior projectmedewerker vastgoed ben je voor deze scholengemeenschap de spin in het web op facilitair gebied. Je bent onderdeel van het huisvesting team en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de gebouwen. Het takenpakket waarmee je aan de slag gaat is heel divers. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het Meerjarenonderhoudsplan. Ook stort je je op een project gericht op het opzetten van een inkoop- en contractregister waarin informatie over  alle lopende en nieuwe contracten goed terug te vinden is. Nog een voorbeeld: er zijn gebouwen die gedeeld worden met andere organisaties, waardoor veel afstemming nodig is over het onderhoud. Jij denkt mee over hoe dit soort processen geoptimaliseerd kunnen worden. Ook het aanvragen van vergunningen, bijvoorbeeld voor het openen van een nieuwe kinderopvang, valt binnen jouw takenpakket. Ten slotte ben je aanspreekpunt bij calamiteiten, zoals een grote lekkage op een school. Hierdoor is geen dag hetzelfde!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze super dynamische functie krijg je veel verantwoordelijkheid. En omdat je de scholen regelmatig uit de brand helpt, krijg je veel waardering voor je werk.

 • Een opdracht voor minimaal 12 maanden met kans op verlenging voor tussen de 32 en 40 uur per week

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen 

 • Salaris (tussen de 2.150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze stichting verzorgt basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in Purmerend en omliggende gemeenten. Op 37 scholen werken zij dagelijks met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van onze toekomstmakers. De kernwaarden vertrouwen, verbinden en meesterschap staan centraal in de manier van werken en er hangt een collegiale en open sfeer.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 11 december door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack