Junior Projectmedewerker ICT

Ga aan de slag met het bouwen van koppelingen tussen systemen en applicaties en draag zo bij aan de kwaliteit van het elektronisch patiëntendossier van dit grote ziekenhuis!

 • Samenwerkend
 • Kwaliteitsgericht
 • Autonoom

Wie ben jij?

Jij bent technisch aangelegd, weet al het een en ander van programmeren en wil jezelf graag verder ontwikkelen op dit gebied. Daarnaast ben je pragmatisch ingesteld en ben jij een echte doener: geef jou een duidelijk takenpakket en je bijt je er helemaal in vast! Omdat jij ook nog eens leergierig bent, pik je onderweg veel op en leer jij terwijl je lekker aan de slag gaat. Verder leg je makkelijk verbanden en heb je door jouw analytisch vermogen meteen door waar een knelpunt zich bevindt. Tenslotte ben jij nauwkeurig, ontgaan jou zelfs de kleinste details niet en ben jij trots op het werk dat jij aflevert!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld Technische Geneeskunde, (Medische) Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica en Management, Business IT & Management, Kunstmatige Intelligentie, Gezondheidswetenschappen, Biomedische Technologie, Gezondheidszorgtechnologie, HBO-ICT, Toegepaste Cognitieve Psychologie... maar een andere studierichting mag ook!
 • (Aantoonbare) affiniteit met programmeren (mag ook in je vrije tijd)

Wat houdt dit avontuur in?

Jij gaat je het komend jaar ontwikkelen tot system integrator, een rol waarin je verantwoordelijk bent voor de integratie van allerlei systemen en applicaties waar dit ziekenhuis mee werkt. Je zal in razendsnel tempo jezelf ontwikkelen aangezien je twee certificaten gaat behalen: het Cloverleaf certificaat en het Epic Bridges Administrator certificaat. Cloverleaf is de server waarin je door middel van de programmeertaal HL7 ongelijksoortige informatiesystemen bijeenbrengt. Epic is het elektronisch patiëntendossier waar dit ziekenhuis mee werkt. Voor beiden volg je een trainingsprogramma en maak je verschillende examens. Je leert in de Cloverleaf trainingen om met HL7 koppelingen te bouwen en dit pas je meteen toe in de praktijk! Jouw team richt zich op het technisch beheer van Epic en de applicaties die hieraan gekoppeld zijn. Samen zorgen jullie voor het monitoren en optimaliseren van de Epic infrastructuur en zoeken jullie naar oplossingen voor incidenten. Als system integrator richt jij je op het integreren van data van ongelijksoortige informatiesystemen, zodat bijvoorbeeld data vanuit een aanverwante applicatie bijeengebracht kan worden met de data uit Epic. Een voorbeeld van een klus waar jij in de eerste maanden mee aan de slag kunt gaan, is het koppelen van het robotsysteem van de apotheek aan Epic, zodat er in het patiëntendossier terug te vinden is welke medicatie een patiënt heeft gekregen.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van IT in de zorg? Dan is dit de ideale carrièrestap voor jou. In deze functie ontwikkel je jezelf tot system integrator en behaal je twee waardevolle certificaten! En verder...

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis is aanwezig.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van het behalen van het Cloverleaf en Epic certificaat!
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris: €2300 - €2500 o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Je komt te werken in een groot ziekenhuis in Amsterdam op de afdeling Applicatiediensten binnen de Dienst ICT. Jij bent onderdeel van het team EPD & Integratie en samen met zo’n 18 collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor het technisch applicatiebeheer van het elektronische patiëntendossier Epic en de integratie met applicaties die hieraan verbonden zijn. Samen met 8 andere system integrators heb je een dagelijkse stand-up waarin de planning voor de dag wordt afgestemd. Ook gedurende de dag is er veel online contact in de vorm van videobellen. In het begin zal je meekijken met een collega, vervolgens ga je met een buddy je eerste koppelingen bouwen, testen en onderhouden. Gaandeweg zal je steeds zelfstandiger aan de slag gaan!


Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 11 april door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur