Junior Projectmanager Innovatielab

Bedenk innovaties, probeer ze uit, leer ervan, en begin weer opnieuw!

 • Creatief
 • Gestructureerd
 • Invloedrijk

Wie ben jij?

Jij bent op je best wanneer je de vrijheid krijgt om je creativiteit om te buigen naar innovatieve projecten en deze te implementeren. Jouw leerstijl leent zich voor het bedenken, proberen, leren en opnieuw beginnen. Je bent niet bang om fouten te maken maar gebruikt deze juist om ervan te leren en je geeft niet op bij een tegenslag. Assertiviteit is voor jou vanzelfsprekend, jij bent een doener en grijpt een project met beide handen aan. Met jouw enthousiasme neem je gemakkelijk anderen mee in bedachte plannen. Zonder moeite doorgrond jij processen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Naast je planmatige kwaliteiten behoud je  structuur in een dynamische omgeving, en heb je lef genoeg om de juiste mensen te laten aanhaken.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • Een zorggerelateerde studie of een creatieve studieachtergrond (Bedrijfseconomie, Vormgeving, Creatieve Media, (Industrieel) Productontwerp, Urban Design, Beleidskunde, Health Care Management, Verandermanagement, Management Economie en Recht, Beleid Management en Gezondheidszorg, Bewegingswetenschappen, Biologie, Biomedische Wetenschappen, Geneeskunde, Biomedische Technologie, Communicatiewetenschappen, Farmaceutische Wetenschappen, Psychologie, Gezondheid en Maatschappij, Gezondheidsrecht, Gezondheidswetenschappen, Science Business Innovation, Psychobiologie, Communicatie en Multimedia Design) Let op! Je studieachtergrond is niet leidend.

Wat houdt dit avontuur in?

In de rol van Junior Projectmanager Innovatielab, onderzoek, bedenk, coördineer en implementeer jij projecten op het gebied van technologische procesinnovaties om zo de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Het onderzoek in het innovatielab is net gestart en de eerste experimenten (wat betreft innovaties) worden komende maanden uitgerold binnen diverse ouderenzorgorganisaties. Jij gaat beginnen om (1) informatie te verzamelen over wat wel en niet gewerkt heeft in het verleden, zodat je een blauwdruk kunt maken voor nieuwe experimenten. Waar zitten de knelpunten en waar juist de kansen!? Vervolgens is het van belang dat jij (2) de juiste mensen weet te vinden, wat niet altijd makkelijk is doordat er weinig tijd en geld beschikbaar is. De bedachte experimenten (3) ga je uitvoeren. Dit doe je in een proeftuin waar je de experimenten kan uittesten, op dit moment zijn er 8 experiment locaties. Je houdt een portfolio bij waar je je experimenten en ervaringen in bij houdt. Bij een succesvol experiment zorg je ervoor dat (4) het bruikbaar wordt voor andere organisaties/gebruikers. Dit doe je door het inzetten van je presentatie skills en coach skills. Je kunt in deze opdracht dus breed jouw creativiteit en organisatorische talent inzetten. Door middel van jouw inzet wordt een van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw (de vergrijzing) aangepakt!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een bulk aan ervaring met betrekking tot projectmanagement en innovatieve projecten in de ouderenzorg. Je kunt echt pionieren en van niets, iets heel waardevols gaan maken voor deze overkoepelende zorgorganisatie!

 • Een opdracht voor 12 maanden voor 40 uur per week
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed)
 • Er is een mogelijkheid op indiensttreding, dit wordt na 12 maanden bepaald.
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym (2 dagen per maand, gemiddeld 4 uur per week)

Jouw Opdrachtgever

In regio Rotterdam zijn vele ouderenzorg instanties en na de crisis en de nodige bezuinigingen is hier veel druk op komen te staan. Door de vergrijzing en steeds complexere ouderenzorg moet men aan de slag met technologische procesinnovaties. Al deze zorginstanties hebben hun krachten gebundeld en van daaruit is er een innovatielab opgericht. Doordat er meerdere partijen zijn aangesloten bij deze overkoepelende organisatie zal je op verschillende locaties (10 in totaal, maar niet tegelijkertijd) werkzaam zijn. Je werkt in een team van in totaal 3 personen nauw samen, de lijntjes zijn kort. Echter werk je tijdens verschillende projecten ook met verschillende collega’s samen. Hierbij wordt er gewerkt met Agile, per project bekijk je welke projectmanagement methode het beste past, zoals bijvoorbeeld de Scrum methode.

Geïnteresseerd? 
Ben jij enthousiast en wil jij het avontuur als Junior Projectmanager Innovatielab aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 16 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack