Projectleider Duurzame Energie

Leid groepsaankopen van zonne-energie in goede banen en draag bij aan een duurzame wereld!

 • Resultaatgericht
 • Authentiek
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Daadkracht is jouw toverwoord. Je snapt wat er moet gebeuren en weet de verschillende belangen te overzien en te verenigen. Met jouw empathie en analytisch vermogen weet je hoe een consument denkt en daardoor weet je deze consument op de juiste manier te bereiken. Bovenal behoudt je gemakkelijk het overzicht wanneer je verschillende taken op je dak krijgt. Van plannen en organiseren krijg je energie.

Jij bent een WO starter met:

 • ongeveer 2 jaar werkervaring, waar je geleerd hebt om projecten te runnen, van A tot Z!
 • Een passende studieachtergrond, maar nog belangrijker: de drive om het maximale uit ieder project te halen
 • De nodige handigheid in Excel
 • Affiniteit met de wereld van energie en zonnepanelen is een pré.

Wat houdt dit avontuur in?

's Ochtends vertrek je naar jouw werkplek in Amsterdam, waar je in een gedreven team werkt om ervoor te zorgen dat groepsaankopen van zonnepanelen en (groene) energie goed geregeld zijn. Als projectleider zorg jij ervoor dat de operationele aankoop van begin tot eind draait als een zonnetje. In deze rol stem je veel af met de verschillende stakeholders (consumenten, leveranciers, opdrachtgevers en vooral de Vereniging Eigen Huis). Je zorgt ervoor dat het voor alle betrokkenen een goede deal is! Jij stelt je in deze afstemming sensitief en overtuigend op. 

Jij draagt al gauw de eindverantwoordelijkheid voor meerdere projecten. Dit betekent dat jij je bezig houdt met de operationele uitvoer van het project: hierin werk je nauw samen met bijvoorbeeld de marketeers en zorg jij voor een goede projectplanning. Ook zodra je project gestart is, bewaak jij de voortgang en stuur je bij waar nodig. Behalve jouw bijdrage op het operationele vlak, denk je samen met het team na over het verbeteren van de dienstverlening. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met a/b testen en klanttevredenheidsonderzoeken. Vervolgens gebruik je die resultaten om de dienstverlening naar een volgend niveau te tillen.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

 • Een fulltime aanstelling voor een jaar met kans op een vast contract bij goed functioneren na deze periode
 • Werken in een omgeving waar groei centraal staat, waardoor je ontwikkeling in een stroomversnelling komt
 • Een marktconform salaris met 25 vakantiedagen per jaar, een laptop en een telefoonabonnement
 • De kans om bij te dragen aan een duurzame wereld en een goede deal voor consumenten die datzelfde willen
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is de grootste organisator van collectief particulier inkopen van zonnepaneelsystemen en energiecontracten in Nederland. Zij verzorgen van a tot z wat nodig is om collectieve inkopen op een professionele en betrouwbare manier uit te voeren. Op een fantastische werkplek in hartje Amsterdam wordt dagelijks hard gewerkt om consumenten van een goede, eerlijke energiedeal te voorzien. Er wordt projectmatig gewerkt, waarin op spannende momenten alle zeilen bij gezet worden om nieuwe successen te boeken. In 2018 moet dit leiden tot 100.000 energiecontracten en de plaatsing van 200.000 zonnepanelen. Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning en plezier: zo wordt een potje tafeltennis op vrijdag flink toegejuicht!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk maandag 10 december door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack