Junior Projectleider Zorginnovatie

Zorg ervoor dat ziekenhuispersoneel optimaal gebruik maakt van de nieuwste ICT toepassingen!

 • Samenwerkend
 • Flexibel
 • Creatief

Wie ben jij?

Je vindt techniek reuze interessant en wilt graag je steentje bijdragen aan de verbetering van de zorg. Het schrijven van adviesrapporten laat je graag aan anderen over, liever stroop jij je mouwen op en ga je gewoon aan de slag! Je bent analytisch en hebt snel in de gaten hoe IT-systemen werken. Ook knoop jij met iedereen gemakkelijk een praatje aan en ben je nieuwsgierig naar wat er omgaat in de hoofden van zowel artsen, verpleegkundigen als IT-specialisten. Je stelt hen de juiste vragen en komt er op die manier achter waar hun behoeften liggen. Met deze nieuwe kennis en inzichten weet jij mensen vervolgens te enthousiasmeren voor nieuwe IT-toepassingen. Tot slot zorg jij ervoor dat deze toepassingen ook geïmplementeerd worden, zodat iedereen er mee kan werken.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • Een technische, dan wel zorggerelateerde achtergrond (Biomedische Technologie, Health Care Management, Verandermanagement, Beleid Management en Gezondheidszorg, Bewegingswetenschappen, Biologie, Natuurkunde, Biomedische Wetenschappen, Geneeskunde,  Gezondheid en Maatschappij, Gezondheidsrecht, Gezondheidswetenschappen, Science Business Innovation, Psychobiologie, Communicatie en Multimedia Design) Let op! Je studieachtergrond is niet leidend maar het is wel van belang dat je zowel je affiniteit met techniek als met zorg kunt aantonen.

Wat houdt dit avontuur in?

Je gaat vanaf dag 1 naar ziekenhuizen door het hele land! In het begin zal je mee gaan met een projectleider zodat je de kneepjes van het vak kan leren, maar al snel ben je zelf het aanspreekpunt voor klanten. Geen project is hetzelfde en dus zullen jouw werkzaamheden afwisselend zijn. Wat je wel weet: alle projecten zijn ICT gerelateerd en vaak zijn jullie/ben jij er om de implementatie te leiden (of ondersteunen). Jij leert de systemen kennen, weet wat er ‘onder de motorkap’ gebeurt en kan dit vertalen naar praktische werkwijzen. De ene dag maak je een projectplanning, de andere dag plan je vergaderingen in en op weer een ander project kan het zomaar zijn dat je in gesprek gaat met verschillende mensen op de werkvloer over welke verwachtingen zij hebben van het nieuwe project of de implementatie ervan. Kortom; enerzijds begrijp jij de IT-systemen en anderzijds ga je met de ICT’ers en gebruikers (bijv artsen en verpleegkundigen) aan de slag om het systeem werkbaar te maken voor de werkvloer!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Vanaf het begin draai jij mee met ervaren projectleiders en leer jij on the job, in ziekenhuizen door heel Nederland. Daarnaast levert het jou ook dit op:

 • Een aanstelling voor een jaar met kans op overname door het adviesbureau zelf, voor 40 uur per week
 • Doorgroeimogelijkheden tot projectleider en medior of senior.
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 
 • Salaris tussen de € 2100 en € 2300 bruto per maand
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Dit advieskantoor bestaande uit 7 medewerkers is gestart in 2007 en is een dynamisch, kleinschalig advieskantoor in het centrum van Den Haag. De adviseurs hebben specifieke kennis en ervaring op het gebied van ziekenhuis ICT, financiële en administratieve processen in de zorg. Ze werken op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en uitdagende doelen en hebben een no-nonsense mentaliteit.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 17 juli door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack