Junior Projectleider Vastgoed in de Zorg

Door jouw inzet als junior projectleider valt of staat het gebouw van dit ziekenhuis letterlijk. Dit is de kans om je ambities waar te gaan maken in de wereld van vastgoed binnen ziekenhuizen!

 • Gestructureerd
 • Invloedrijk
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Je bent geboren om kansen te verzilveren. Je ziet in elk probleem een uitdaging en houdt ervan om je tanden te zetten in een (vastgoed)project. Assertiviteit is voor jou vanzelfsprekend. Wachten tot er werk op je afkomt vind je maar tijdverspilling: liever ben je zelf de baas over je werkdag. Een ander kenmerk van jou is je analytisch denkvermogen. Zonder moeite doorgrond jij processen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Naast je planmatige kwaliteiten behoud je de structuur in deze dynamische omgeving, en heb je lef genoeg om de senior projectleiders hierop aan te spreken. Tenslotte heb je snel cijfers inzichtelijk.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:
 • Maximaal 3 jaar werkervaringEen HBO en/of WO diploma op zak
 • Aantoonbare affiniteit met bouwkunde.
 • Een (bouwkundige) studieachtergrond (Bouwkunde, Architecture Urbanism and Building Sciences, Architecture, Building and Planning, Construction Management and Engineering, Civil Engineering, Geomatics, Transport Infrastructure and Logistics, Built Environment, Facility Management, Bouwtechnisch Bedrijfskunde, Civiele Techniek, Ruimtelijke Ordening en Planologie, Vastgoed en Makelaardij, Werktuigbouwkunde, Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning) Let op! Je studieachtergrond is niet leidend, zolang je maar affiniteit hebt met bouwkunde.

Wat houdt dit avontuur in?

In de rol van Junior Projectleider begeleidt en coordineer jij projecten op het gebied van facilitair & vastgoed in dit Ziekenhuis. Dit kunnen projecten zijn rondom de thema’s werkbouwtuigkunde, elektrotechniek en bouwkunde. Het heeft dus veel met bouw te maken en het is dan ook handig als je zaken begrijpt als brandveiligheid,  materiaalkeuze en welke installatiemonteurs je wanneer nodig hebt. De senior projectleiders hebben jouw hulp nodig voor het bewaken van processen, maar ook voor het behouden van overzicht, je grijpt dus in wanneer nodig. Concreet betekent dit dat je kleinschalige vastgoed en bouwprojecten begeleidt en coördineert en de grote projecten ondersteunt. Je fungeert als schakel tussen de domeinen operationeel, projectorganisatie en de (interne en externe) klanten. Taken die bij de functie van junior projectleider horen zijn (1) administratie & rapportage (2) projectvoorbereiding (3) projectcoördinatie en (4) ondersteuning/deelname bij diverse (bouw) vergaderingen. Opgedeeld in procenten zal het 60% administratie & rapportage zijn (daar horen dus bij financiële verslaglegging, projectplanning, en gegevens analyseren) en 40% het regelen van zaken omtrent de projecten. Ook zal je 1 dag in de week voor de manager werken, waarbij je managementrapportages maakt en planningen checkt, zodat alles klaar staat voor het overleg met de Raad van Bestuur. Door al deze verschillende verantwoordelijkheden is geen dag hetzelfde en leer je ook nog het gehele ziekenhuis kennen!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om door te groeien binnen de vastgoedwereld als projectleider. Zo draag je je steentje bij aan de optimalisatie van de ziekenhuizen in regio West-Friesland!

 • Een opdracht voor 12 maanden voor 40 uur per week
 • Deelname aan ons ontwikkelprogramma in the Gym (2 dagen per maand, gemiddeld 4 uur per week)
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed)
 • Bij wederzijdse tevredenheid, zicht op indiensttreding na 12 maanden
 • Doorgroeimogelijkheden van junior projectleider tot senior projectleider naar manager en wie weet nog verder!
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen.

Jouw Opdrachtgever

Dit ziekenhuis in regio West-Friesland met meerdere locaties is gefuseerd en mede dankzij deze fusie zijn er steeds meer projecten op het gebied van facilitair & vastgoed. Je komt te werken binnen de afdeling Vastgoed. Het team bestaat uit 4 projectleiders en 1 manager. De projectleiders hebben allen een technische achtergrond en zijn expert in hun vakgebied. Zij weten elkaar gemakkelijk te vinden en er is naast hard werken ook ruimte voor (directe) grappen en gezelligheid. De afdeling facilitair & vastgoed is verantwoordelijk voor de belangrijke facilitaire aspecten die goede zorg mogelijk maken, zoals; gebouwen, installaties en techniek. De verantwoordelijkheid ligt bij de senior projectleiders, maar als pionier kun jij echt het verschil maken in dit team door bij te sturen, aan te spreken en assertief te zijn!
 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 19 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack