Junior Projectleider Non-Profit

Ontwikkel jouw leiderschapskwaliteiten & draag bij aan het reilen en zeilen van een non-profit organisatie!

 • Flexibel
 • Invloedrijk
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent een echte aanpakker die enthousiast wordt van een breed takenpakket. Aan paniekvoetbal doe jij niet! In stressvolle situaties weet je te prioriteren en vooral ook te relativeren. Ook ben je continu op zoek naar verbetering en neem jij bij het signaleren hiervan initiatief. Sowieso ga jij graag over tot actie, waar je zeker ook jouw organisatietalent inzet. Anderen betrek je zonder al te veel moeite bij jouw plannen - mede dankzij jouw toegankelijke karakter. Collega's voelen zich snel bij jou op hun gemak. 

Jij bent een HBO of WO starter met:

 • Affiniteit met non-profit. Denk aan de zorgsector (GGZ, langdurige zorg, ziekenhuiszorg), de overheid en woningcorporaties 
 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak. Studieachtergrond maakt niet uit! Je kunt aan opleidingen denken als Facility Management, Communicatie, Bedrijfskunde, Biomedische Wetenschappen, Sociologie, Gezondheidstechnologie etc. etc.
 • Fulltime beschikbaarheid (32-40 uur). 

Wat houdt dit avontuur in?

Bij Studelta werken we samen met opdrachtgevers door heel Nederland: van een grote GGZ organisatie in Friesland, tot het UMC in Utrecht en verschillende gemeenten in Zuid Holland. Daarom zijn wij altijd op zoek naar pioniers die deze sector willen opschudden! Binnen veel organisaties ligt giga veel ruimte voor verbetering. Een greep uit onze projecten? Denk aan het opzetten van een vrijwilligersnetwerk bij een langdurige zorg organisatie, het leiden van een project omtrent duurzaamheid binnen verschillende gemeenten, of het opnieuw inrichten van de zorgadministratie bij een medisch centrum. Kansen volop. Lijkt dat je wat? Neem vooral contact op met ons of solliciteer direct - dan gaan we vervolgens samen op zoek naar een tof project waar jij je in vast kunt bijten! 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om jezelf te ontwikkelen als projectleider, ook zonder ervaring! En ja, hallo, dat is natuurlijk super tof én heel waardevol voor jouw CV.

Wat bieden wij?
LET OP: 
Dit verschilt natuurlijk per functie. Hieronder staan de meest ‘standaard’ arbeidsvoorwaarden.

 • Een fulltime aanstelling voor langere tijd (minimaal een half jaar) voor tussen 32 en 40 uur, met kans op overname door de opdrachtgever
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Salaris tussen de 2150 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Bij Studelta bemiddelen we alleen pioniers bij organisaties door het hele land die écht een bijdrage leveren aan de maatschappij - voornamelijk binnen de non-profit sector. Op basis van jouw ambities en drijfveren doen wij ons best om de juiste match te maken tussen jou en de organisatie waar je komt te werken! Dit betekent dat de werkomgeving waar jij aan de slag gaat echt afhankelijk is van wie jij bent: het kan zijn dat een grote organisatie goed bij je past, of misschien werk je liever in een kleine start-up. Werk je liever met een leidinggevende of zelfsturend? Zo zijn er allerlei vragen die we graag met jou beantwoorden in een (vrijblijvend) gesprek, om zo te onderzoeken van welke baan en werkplek jij nou écht gelukkig wordt.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack