Junior Projectleider Duurzame Ruimtelijke Ordening

Richt de ruimtelijke omgeving van deze gemeente in als Junior Projectleider en draag bij aan een duurzame ontwikkeling!

 • Autonoom
 • Gestructureerd
 • Behulpzaam

Wie ben jij?

Jij bent een echte spin in het web en jouw middle name is “regelaar”. Met jouw organisatorische skills weet jij plannen (en projecten) van A tot Z in goede banen te leiden. Je vindt het leuk jouw verantwoordelijkheid te nemen en weet je daardoor ook assertief op te stellen. In combinatie met jouw communicatieve vaardigheden weet je daarnaast te verbinden met verschillende mensen!


Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • HBO en/of WO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur een opleiding met betrekking tot de ruimtelijke omgeving maar jouw studieachtergrond is NIET doorslaggevend! (Denk bijvoorbeeld aan Ruimtelijke Ordening & Planologie, Sociale Geografie en Planologie, Planologie, Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde, Built Environment of Civiele Techniek)
 • Affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling
 • (Op korte termijn) rijbewijs B is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Projectleider Duurzame Ruimtelijke Ordening draag jij bij aan de inrichting van de leefruimte in deze gemeente. Jij begeleidt de ruimtelijke projecten namelijk van A t/m Z. In eerste instantie werk je samen met de senior Projectleider wie jou wegwijs maakt in deze rol. Vervolgens ga jij aan de slag met het opzetten, aansturen, bewaken en bijsturen van (duurzame) ruimtelijke projecten. Je werkt vanaf de initiatieffase tot aan de uitvoering en na afronding de draag je het project over naar de beheerder. Hiervoor maak jij een plan vanuit een integrale benadering en weeg je uiteenlopende belangen af die je uiteraard ook afstemt met de verschillende belanghebbenden. Zo werk je aan renovatieprojecten om de kwaliteit te verbeteren of duurzame innovatieprojecten. De gemeente heeft dan ook ambitieuze klimaatdoelstellingen want duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel! Om het verantwoordelijkheidsgevoel voor de (duurzame) leefruimte bij burgers te stimuleren, zoek je tot slot de verbinding tijdens bijvoorbeeld een buurtbijeenkomst die jij organiseert.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waar jij je kunt ontwikkelen tot projectleider en een bijdrage levert aan een duurzame omgeving voor deze gemeente! Daarnaast;

 • Een opdracht voor 12 maanden met de intentie tot indiensttreding voor 36 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen.
 • Salaris tussen de €2400-2600 o.b.v. 40 uur per week.
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed.
 • De kans om je te ontwikkelen binnen een cultureel historisch rijke en duurzame gemeente.

Jouw opdrachtgever

Als Junior Projectleider Duurzame Ruimtelijke Ordening kom je terecht binnen een gemeente die volop inzet op verduurzaming en ontwikkeling. De organisatie heeft hart voor de samenleving waar ze veel energie in steken om in contact met elkaar en de inwoners te blijven. Dit zie je terug in de kernwaarden zoals ‘omgevingsgevoelig’, ‘dienstverlenend’, ‘samenwerkend’ en ‘zelfreflecterend’. De gemeente zorgt voor haar medewerkers, waarbij eigen verantwoordelijkheid belangrijk is, maar ontwikkeling nog belangrijker. Het bijzondere aan deze gemeente is dat het een platte organisatie is, de lijnen kort zijn en jouw collega’s makkelijk te benaderen zijn. Jouw werkplek ligt in een mooi groen gebied maar voor deze functie werk je ook op locatie van de verschillende projecten. Binnen het thema Buitenruimte werken ongeveer zeventig collega’s die in drie teams zijn onderverdeeld, een team Beheer, een team Onderhoud en een team Inrichting. Je komt te werken binnen het team Inrichting welke voornamelijk bestaat uit projectleiders.

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 19 september. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Waar ben jij goed in?
Geef hierbij concrete voorbeelden en licht toe hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten in deze rol

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur