Junior Verandermanager Eenvoud en Efficiency

Draag jouw steentje bij aan deze maatschappelijk betrokken bank!

 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Als Junior Projectadviseur Eenvoud en Efficiency werk jij gestructureerd en nauwkeurig. Je hebt snel in de gaten hoe processen lopen en weet deze gemakkelijk in kaart te brengen, waarbij je anderen zonder veel moeite meeneemt. Je bent standvastig: als een collega weerstand toont, weet je dit op een sensitieve manier te doorbreken. Jij laat je niet wegsturen. Bovenal ben je communicatief sterk. Zowel op schriftelijk vlak, je weet processen helder op papier te zetten, als in gesprekken met verschillende collega's.

Jij bent een starter met:

 • 0-3 jaar werkervaring;

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding bijvoorbeeld; Bedrijfskunde (Business Administration), Finance, Organisatiewetenschappen of Organisatie, Verandering & Management (let op: dit is een pré, geen eis!);

 • Affiniteit met economische processen en/of vraagstukken, wat niet betekent dat je de bancaire sector al super goed kent, maar wel dat je economie leuk vindt en financiële processen snel begrijpt.

Wat houdt dit avontuur in?

Voor een maatschappelijk betrokken bank in Utrecht zijn we op zoek naar een Junior Programma Adviseur Eenvoud en & Efficiency. Je gaat voornamelijk aan de slag met twee programma’s. Enerzijds het strategische Eenvoud & Efficiency (E&F) programma en anderzijds het Databackbone (DB) programma. Bij E&F gaat het erom dat de processen en diensten van de bank eenvoudiger worden gemaakt en daardoor kosten bespaard worden. Bij DB is het van belang dat alle benodigde data binnen de bank eenduidig gebruikt wordt binnen alle bedrijfsprocessen.

Jouw taak is het ondersteunen van de de programmamanagers en de programmaopdrachtgevers bij het uitvoeren van het programma. Je werkt daarbij samen met de projectleiders, de programmacontroller en andere programma stakeholders. Nauwgezet houd jij de voortgang van de programma’s in de gaten. Zodra je in de gaten hebt, dat iets niet loopt volgens plan rapporteer je dit en denk je mee aan een interventie om de boel weer op de rail te krijgen! Daarnaast maak je adviesrapportages, om zo bij te dragen aan de toekomstbestendigheid van de bank.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Salaris (tussen de 2300 en 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze bank in hartje Utrecht wil het huidige bankenlandschap opnieuw vormgeven en het belang van de klant voorop zetten. De bank richt zich op het aanbieden van hypotheek-, betaal- en spaarproducten voor particulieren met de ambitie om mensgericht, maatschappelijk en duurzaam te zijn. Het is een informele organisatie die wordt getypeerd door korte lijntjes, eigen verantwoordelijkheid en Het Nieuwe Werken.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk maandag 10 december door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack