Junior Organisatie Adviseur Zorg

Ga samen met een andere starter het avontuur aan als junior consultant binnen de zorg!

 • Authentiek
 • Flexibel
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Jij kan mensen enthousiasmeren! Door je onbevangen, nieuwsgierige houding ontdek je wat er speelt in organisaties en met jouw lef en scherpte weet je dit concreet te maken. Jij krijgt energie van gesprekken voeren, mensen meenemen in een verandering en steeds uit je comfort-zone geduwd worden. Je gaat altijd op zoek naar de oplossing en laat je niet uit het veld slaan door weerstand of tegenslagen.  Tenslotte ben jij een echte teamplayer, je hebt helemaal zin om complexe projecten aan te gaan met een team ambitieuze enthousiastelingen!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Bij voorkeur een studieachtergrond in de richting van de zorg en/of waar je bedrijfsprocessen hebt leren kennen, denk hierbij aan: Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen, Beleid Management en gezondheidszorg, Business administration, Veranderkunde of Gezondheidszorgtechnologie.

 • (Aantoonbare) affiniteit met zorg, digitalisering en ICT

 • Een rijbewijs (je bent als consultant veel op pad, dus dit is een vereiste) 

 • Beschikbaarheid per begin januari 

Wat houdt dit avontuur in?

Word jij helemaal enthousiast van het idee om je te storten op ICT verandertrajecten in (o.a.) de zorg? Heb jij affiniteit met techniek, maar ben je (nog) geen specialist? En kan jij goed structuur aanbrengen en ben je actiegericht, maar ben je (nog) geen projectmanager? Dan is dit jouw droombaan! Als junior organisatieadviseur ICT bij dit innovatieve adviesbureau in de regio Utrecht ga jij aan de slag bij verschillende non-profit organisaties. Met het team zetten jullie ieder je unieke kwaliteiten in om de klant goed te kunnen adviseren en in beweging te brengen. Extra leuk: je gaat tegelijk beginnen met een andere starter, dus we zijn op zoek naar 2 junior consultants! 

In een gemiddelde maand kan je het volgende verwachten:

Het grootste gedeelte van jouw tijd ben je samen met jouw teamgenoten op locatie bij de klanten waar jij projecten begeleidt. Je ondersteunt bijvoorbeeld bij interviews en workshops, werkt de projectplanning en activiteiten uit en houdt je bezig met het analyseren, uitwerken en adviseren bij verandervraagstukken . Hierdoor ontwikkel jij het gevoel voor het vertalen van de klantvraag naar concrete acties en resultaten. Je klant besprekingen zijn door het hele land, dit betekent soms dat je al om 06:00 uur in de auto zit maar ook soms pas na de spits gaat rijden en tot 20:00 uur onderweg bent. Veel flexibiliteit en reizen dus! Twee keer per maand kom je met het hele team bij elkaar op jullie rustieke kantoor in een oud koetshuis, jullie bespreken strategie en inhoud van de projecten en maken optimaal gebruik van elkaars kennis en vaardigheden. Je ontdekt jouw eigen krachten en talenten en ontwikkelt je tot specialist. 

Ten slotte ben je eens per maand op kantoor bij Studelta in Amsterdam-Noord. Je volgt trainingen om jouw kennis en vaardigheden te vergroten om zodoende jouw persoonlijke ontwikkeling van starter naar professional in een stroomversnelling te brengen. 

 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Je krijgt de unieke kans om zonder enige ervaring je te ontwikkelen als consultant en je bezig te houden met complexe verandervraagstukken in de zorg. 

 • Een directe aanstelling bij de opdrachtgever, in eerste instantie voor een jaar met de intentie om dit te verlengen

 • Ruime doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen tot senior consultant

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen, je zal bijvoorbeeld nooit alleen bij een klant aan een verandervraagstuk werken maar altijd met een ervaren collega

 • Een all-in salaris van minimaal 2600 euro, dit is je bruto salaris inclusief de waarde van je leaseauto en brandstof

 • Leaseauto (deze mag je ook prive gebruiken) 

Jouw Opdrachtgever

Je komt te werken bij een organisatieadviesbureau met passie voor hun vak! ‘ICT voor mensen’ is het motto en dit is typerend voor deze energieke organisatie. Ze hebben niet alleen verstand van IT maar ook verstand van mensen. Hierdoor weten ze organisaties die zij begeleiden in een IT transitie volledig in beweging te brengen! Het is een kleine organisatie, met korte lijnen en collega’s vanuit het hele land, dus het maakt ook niet uit waar je woonachtig bent. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 8 december door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack