Junior Medewerker Rapportage & Analyse

Zorg samen met je collega voor de juiste rapportages en stuurinformatie voor het management van deze woningcorporatie!

 • Gestructureerd
 • Resultaatgericht
 • Flexibel

Wie ben jij?

Jij bent nieuwsgierigassertief en zelfstartend. Dit uit zich in de praktijk doordat je lef toont en ondernemerschap door je analyse van cijfers te gebruiken voor verbetervoorstellen. Bovendien ben je analytisch sterk en houdt je ervan om aan de slag te gaan met cijfers en hier helemaal in te willen duiken. Het is tevens zo dat je nog geen werkervaring hoeft te hebben om deze functie te kunnen bekleden, maar dat je wel weet hoe je een jaarrekening moet lezen. Je hebt een flexibele houding en je communiceert goed en prettig met collega’s. Binnen deze functie wordt er van je verwacht dat je kritische vragen durft te stellen en dat je goed kunt omgaan mar deadlines.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak in de richting van economie, bedrijfseconomie of bedrijfskunde

 • (Aantoonbare) affiniteit met cijfers

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior controller ga je aan de slag met verschillende rapportages binnen deze woningcorporatie. Je zorgt ervoor dat de informatie juist, volledig en tijdig wordt aangeleverd. Daarnaast analyseer je de cijfers en ga je met collega’s in gesprek over de kwaliteit en probeer je te achterhalen wat het verhaal achter de cijfers is om er op die manier voor te zorgen dat de cijfers kloppen en juiste dingen voorspellen. Je gaat concreet aan de slag met de jaarrekening, kwartaalrapportages, maandrapportages en meerjarenbegroting. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen! Je hebt een ervaren financial controller aan je zijde die je alle ins- en outs gaat leren.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij krijgt de kans om in een actieve en ondernemende woningcorporatie aan de slag te gaan in een startersfunctie met doorgroei potentie.

 • Een aanstelling bij de organisatie voor 36 uur, je gaat namelijk direct in dienst bij de opdrachtgever

 • Volop doorgroeimogelijkheden, zo kan je je bijvoorbeeld verder doorontwikkelen tot senior financial controller

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Salaris (marktconform CAO Wonen: schaal H: max. 3685)

Jouw Opdrachtgever

Jij komt te werken binnen het team Financiën van deze kleine woningcorporatie in de omgeving van Utrecht.  Er werken in het totaal 35 medewerkers en beschikken over ongeveer 3700 woningen. De organisatie en het team laten zich kenmerken door kwaliteit en klantgerichtheid. De sfeer kan worden omschreven als open en toegankelijk, de lijntjes zijn kort en hierdoor dus informeel. Door een recente verhuizing is de organisatie flink in beweging gekomen en dat maakt het een dynamische omgeving om in te werken.

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 13 juni door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack