Junior Medewerker Gebouwbeheer en Duurzaamheid

Draag jouw duurzame (bouw)steentje bij aan het beheer van de gebouwen in deze gemeente!

 • Samenwerkend
 • Kwaliteitsgericht
 • Flexibel

Wie ben jij?

Je bent gemakkelijk in de omgang en kunt zowel met bouwvakkers als beleidsmedewerkers (en alles daartussen) door een deur. Je houdt wel van een beetje reuring; hoe meer drukte, des te koeler jij je hoofd houdt, je blijft gewoon secuur werken. Samenwerken in een team kun jij als geen ander, je houdt jouw teamgenoten als vanzelf op de hoogte van waar jij mee bezig bent en staat open voor feedback. Nuchter als jij bent kun je direct zijn in jouw communicatie, maar ben je ook eerlijk en geef jij grenzen aan waar nodig. Op jou kan dit team bouwen!
 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 0-3 jaar werkervaring

 • Een technische HBO en/of WO diploma op zak, te denken aan Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde, Built Environment of soortgelijke studie

 • Affiniteit en/of interesse in installatiebeheer is een pré!

Wat houdt dit avontuur in?

Geen dag zal hetzelfde zijn want als Junior Medewerker Gebouwbeheer ben je verantwoordelijk voor het volledige beheer van gemeentelijk vastgoed. Je werkt onder andere met meerjaren-en onderhoudsplannen en je initieert beheersmaatregelen inclusief bouwkundige aanpassingen, die jij dankzij jouw vakinhoudelijke kennis zelf weet aan te geven. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is het energie neutraal maken van de gemeentelijke gebouwen. Jij weet welke duurzaamheidsmaatregelen hiervoor nodig zijn! Daarnaast zorg jij er met je collega’s voor dat het gemeentelijk vastgoed voldoet aan de huidige wet- en regelgeving en controleer jij de gemeentelijke panden die door anderen worden beheerd. Je bent dus veel op locatie en weet wat er speelt bij de stakeholders in jouw gemeente!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

 • Een opdracht voor 12 maanden met kans op overname door de gemeente, voor 40 uur per week

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou inhoudelijk veel kunnen leren.

 • Salaris marktconform

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze organisatie tussen Haarlem en Leiden is een fusie van drie gemeenten. Door de samenvoeging is er een veranderproces in gang gezet, omdat de organisatie ineens enorm is gegroeid. Er is ruimte om te leren, zowel op de inhoud als persoonlijk. De gemeente is ermee bekend dat jij de inhoud van het vak nog voor een groot deel eigen moet maken en daar wordt je dan ook in gecoacht en begeleid door je collega’s. Zo kom jij in een stroomversnelling van ontwikkeling terecht! Je komt te werken in een net opgestart team van drie gebouwenbeheerders en een beleidsmedewerker. De teamvibe zit er goed in, er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen samen! en er staan geregeld gezamenlijke etentjes of activiteiten op het programma.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack