Junior Financial Non-Profit

Lever als Junior Financial een belangrijke bijdrage aan de sociale huisvesting en ontwikkel je verder binnen de financiële afdeling van deze woningcorporatie!

 • Gestructureerd
 • Vernieuwend
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Jij bent net afgestudeerd en hebt een passie voor financiële cijfers. Met jouw energieke en daadkrachtige persoonlijkheid durf jij af en toe het podium te pakken en ben je niet bang om dingen soms op een andere manier te doen. Je bent daarnaast natuurlijk gestructureerd en hebt talent voor analyseren en organiseren. Je staat voor wat je oplevert en zoekt graag de samenwerking op met de rest van het team en de organisatie om het best mogelijke resultaat voor de klant te behalen. Als je een maatschappelijke bijdrage wilt leveren, jezelf continu wilt ontwikkelen en affiniteit hebt met financiën, dan is dit de perfecte job voor jou! 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak met een financiële component, denk aan bedrijfskunde, business administration, economie, MER of finance and controlling. Studierichting is ondergeschikt aan jouw persoonlijkheid, dus je mag ons ook verrassen!

 • 36 uur beschikbaarheid (4x9 behoort tot de mogelijkheden) 

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Financial Non-Profit ben je enerzijds verantwoordelijk voor de facturen- en crediteuren stroom en krijg je anderzijds alle ruimte om projecten op te pakken die jou aanspreken. Om maar een voorbeeld te noemen is er nog een grote slag te maken in de digitalisering van deze woningcorporatie, door dit verder te optimaliseren kan er veel efficiënter gewerkt worden binnen de afdeling bedrijfsvoering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor huurverhogingen, huurbezwaren, debiteuren en werk je mee aan het opstellen van kwartaalrapportages en begrotingen. Bovendien krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van business control!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Samen met een andere starter ga je jouw financiele kennis inzetten om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Je leert de basis van financiën en gaat met elkaar verder ontdekken waar je je in de toekomst verder in wilt ontwikkelen. 

 • Een jaarcontract direct bij deze woningcorporatie 

 • Volop doorgroeimogelijkheden

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Salaris (CAO Woningcorporatie) afhankelijk van je ervaring. Het startsalaris bedraagt bij een 36-urige werkweek €2.660 bruto.

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze woonstichting verhuurt en beheert in de gemeente De Bilt ruim 5.000 woningen in de sociale sector. Ze bieden mensen met een smalle beurs passende en betaalbare huizen in prettige buurten. De organisatie is letterlijk en figuurlijk in beweging, doordat je naast hard werken ook sportief met collega’s kunt deelnemen aan een potje tafeltennis, mountainbiken, pilates of mindfulness. De organisatie laat zich kenmerken als energiek en vooruitstrevend. Ze werken met zelforganiserende teams, wat betekent dat je verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid krijgt om de werkzaamheden uit te voeren. Je komt te werken in het team Bedrijfsvoering, samen met een andere starter zullen jullie het team compleet maken. Op dit moment bestaat het team uit 5 collega’s en heerst er een fijne en transparante manier van samenwerken.  

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 20 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack