Projectmedewerker Ruimtelijk Domein bij een Gemeente

Raak helemaal thuis binnen het Ruimtelijk Domein van deze gemeente!

  • Behulpzaam
  • Flexibel
  • Creatief

Wie ben jij?

Van nature denk jij servicegericht, wat betekent dat je als geen ander verwachtingen kunt afstemmen, kan luisteren en meedenken met de burgers of ondernemers die bij jou aan de balie staan. Je stelt vaak "de waarom vraag", je ziet verbeteringsmogelijkheden, je gaat hier pro-actief mee aan de slag en neemt hierin ook de mensen om je heen mee. Soms voer jij pittige gesprekken. Jij staat stevig in je schoenen! Het scheelt dat jij oog hebt voor de gevoelens van je gesprekspartners en begrip toont voor hun situatie.

Wat houdt dit avontuur in?

Jij bent hét visitekaartje van de afdeling Ruimtelijk Domein! Als Junior Medewerker Ruimtelijk Domein houd jij je bezig met het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie aan de Servicebalie Bouwen, Wonen en Leefomgeving. Deze vragen gaan over juridisch planologische zaken zoals vergunningsvrij bouwen, bestemmingsplannen en bouw- en gebruiksmogelijkheden. Je behandelt vooronderzoeken en kijkt of je af moet wijken van het bestemmingsplan. In dit geval leg je de procedure uit en plan je een vervolgafspraak in bij jouw collega Juridisch Planologen. Daarnaast lever je ook een bijdrage aan het doorontwikkelen van dienstverlening aan de Servicebalie Bouwen, Wonen en Leefomgeving. De bedoeling is dat er veel meer MET de bewoners wordt gewerkt in plaats van VOOR de bewoners, ook hier ga jij mee aan de slag!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om het Ruimtelijke Domein en het gemeentelijke speelveld goed te leren kennen! Je hebt veel contact met inwoners, dus zo zie je direct waar jij een bijdrage aan levert. Verder levert het jou dit op:

  • Twaalf maanden werken en ontwikkelen via Studelta. De intentie is dat je daarna instroomt bij de gemeente

  • De ruimte om als starter te pionieren in een gemeente met ervaren collega’s, die jou inhoudelijk verder helpen

  • Een team met een informele cultuur, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt

  • Daarnaast 2 dagen per maand werken aan je persoonlijke ontwikkeling in de Studelta Gym

  • Elke maand salaris op je bankrekening (tussen de €2.20,- en €2.400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur), een reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om avonturen te beleven op vakantie dankzij je vakantiegeld en vakantiedagen.

Jouw Opdrachtgever

Jij komt te werken binnen een innovatieve, middelgrote gemeente. In tegenstelling tot grotere gemeenten worden veel werkzaamheden door de gemeente zelf opgepakt. Je valt dus lekker met je neus in de boter! De afdeling Ruimtelijke ontwikkeling bestaat uit twee teams; Ontwikkeling en Stedenbouw, Planologie & Omgevingsbeleid van in totaal ongeveer 50 mensen. Zodra je binnenkomt zul je merken dat je collega’s trots zijn op hun vak en op hun gemeente! Hier wordt er namelijk nog écht tijd en aandacht gestoken in de bewoners. Doe je mee?


Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 23 juni door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack