Junior ICT Specialist

Zet jouw enthousiasme, leergierigheid en proactieve houding in om als (junior) ICT Specialist te werken aan zowel het onderhoud als de vernieuwing van de ICT-infrastructuur van dit ziekenhuis!

 • Flexibel
 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Allereerst werk jij planmatig en gestructureerd. Door structuur aan te brengen in je eigen werkzaamheden weten anderen wat ze wel en wat ze niet van je kunnen verwachten. Dit maakt jou een betrouwbare collega. Deze manier van werken helpt je bijvoorbeeld ook enorm tijdens het opstellen en onderhouden van systeemdocumentatie (handleidingen e.d.). Verder snap jij de uitspraak ‘liever doen dan afwachten’, ofwel, je bent proactief en ondernemend. Je durft de hort op te gaan om zo aan de benodigde informatie te komen. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je praktisch ingesteld en weet je snel meters te maken. Tegelijkertijd weet je ook wanneer het tijd is om hulp te vragen aan jouw collega’s wanneer je ergens vastloopt. Door obstakels tijdig te adresseren kom je vaak alsnog tot een goede oplossing! Jouw probleemoplossend vermogen is goed ontwikkeld. Jij zoekt altijd naar de beste oplossing en doet dit door alle voor- en nadelen zorgvuldig af te wegen. Tot slot ben je stressbestendig. Van nature weet jij rustig te blijven wanneer de druk wordt opgevoerd. In zulke situaties zie je juist een uitdaging. Je stelt moeiteloos prioriteiten, waar je, indien dat van je gevraagd wordt, ook flexibel mee omspringt. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Idealiter heb jij een achtergrond in de HBO-ICT, maar een bèta opleiding met een gezonde dosis IT affiniteit, leergierigheid en enthousiasme is ook voldoende.

 • Het is verder wel belangrijk dat jij kennis/ervaring hebt met Microsoft Server, Microsoft Active Directory, Windows Server 2012 en hoger.

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior ICT Specialist ga je werken binnen de afdeling Infrastructuur Services Front End. Binnen deze afdeling ga jij samen met andere systeem- en netwerkbeheerders werken aan zowel het onderhoud, als vernieuwing van de ICT infrastructuur binnen dit ziekenhuis. Dit houdt onder andere concreet in dat jij bijdraagt aan de beschikbaarheid (dus het direct kunnen gebruiken) van het Elektronisch Patiënten Dossier, OnsEPD (EPIC) en andere applicaties en infrastructuur. Verder installeer en controleer jij verschillende nieuwe systemen en applicaties, adviseer je over de aanschaf, vervanging en reparatie van de ICT infrastructuur, analyseer je complexe incidenten en draag je daar bovendien oplossingen voor aan. Ook implementeer je wijzigingsverzoeken binnen de ICT infrastructuur en tot slot begeleidt je jouw gebruikers als zij vragen hebben. Dit klinkt misschien nog wat abstract. Laten we het concreter maken! Want wat zijn bijvoorbeeld wijzigingen? Je kunt denken aan een gebruiker die een ticket aanmaakt in TOPdesk aangaande een wijzigingsverzoek/vraag. Een wijziging kan bijvoorbeeld een aanpassing in het EPD zijn. Omdat de systemen/netwerken continu aan verbetering onderhevig zijn, maakt het dat jij heel gestructureerd de wijzigingen moet doorvoeren en testen.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een ambitieuze werkomgeving die jou in staat stelt om binnen een jaar tijd heel erg veel te leren op het gebied van ICT in de zorg. En daarnaast;

 • Een opdracht van 38 uur per week voor in ieder geval 12 maanden met kans op indiensttreding bij wederzijdse tevredenheid. 

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen 

 • Persoonlijke, maandelijkse begeleiding vanuit Studelta

 • Salaris (tussen de €2100 en €2500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Jouw Opdrachtgever

Dit ziekenhuis in Noord-Brabant is een gefuseerd opleidingsziekenhuis met verschillende locaties. Op dit moment wordt op de verschillende locaties volledige zorg verleend, maar de ambitie is om de zorg meer te concentreren op 1 locatie. Jij zal met jouw 12 collega’s en jullie teamleider werkzaam zijn op een afdeling binnen het ziekenhuis. Op dit moment bestaat het team van Infrastructuur Services Front End uit vier expertteams. De vacature is breed en dat is met opzet gedaan. Jij zult als ICT Specialist samen met jouw begeleider vanuit het ziekenhuis bepalen binnen welk expertteam jij het beste past. De expertteams zijn EPIC, applicaties, Desktop  en de Servicedesk. De sfeer is professioneel en de betrokkenheid is hoog, maar op zijn tijd is er ook zeker ruimte voor een lolletje! de kernwaarden van dit ziekenhuis zijn passie (staat voor de gedrevenheid van alle medewerkers), open (staat voor het oog hebben voor de patiënt), flexibel (betekent dat ze buiten de gebaande paden kunnen en durven te treden) en presteren (staat voor de ambitie van het ziekenhuis).

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 23 februari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack