Junior HR Adviseur in de Zorg

Zet jouw talent voor scherpe arbeidsmarktcommunicatie & inzicht in werkgeluk in om de kwaliteit van de zorg te waarborgen bij deze organisatie!

 • Autonoom
 • Flexibel
 • Transparant

Wie ben jij?

Het liefste werk jij voor en met mensen - je kiest natuurlijk niet voor HR zonder mensgericht te zijn! In jouw communicatie ben je zorgvuldig, wat betekent dat je feilloos aanvoelt hoe je een ander het best kunt benaderen. Jouw flexibiliteit zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen tussen werkzaamheden en niet afschrikt van reuring op de werkvloer. Daar krijg je juist energie van! Je stapt ook graag en gemakkelijk op anderen af. Bovenal wordt jij gekenmerkt door je analytisch-creatieve perspectief. Je weet gemakkelijk hoofd- van bijzaken te onderscheiden en wijkt graag af van gebaande paden wanneer nodig. Een vacature-tekst schud je overigens ook zo uit je mouw!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Bij voorkeur een HR-gerelateerde studieachtergrond (denk aan Human Resource Management (HRM), Strategisch HRM, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Loopbaanpsychologie, Arbeidsrecht, Personeelsmanagement, Management, Economie en Recht, etc.
 • Affiniteit met HR-gerelateerde zaken en de (thuis)zorg, bijvoorbeeld door een bijbaan, gevolgde cursus, of studie.

Wat houdt dit avontuur in?

Met een blik gericht op de toekomst is deze zorgorganisatie op zoek naar een HR-adviseur die het leuk vindt om mee te denken over arbeidsmarktcommunicatie en andere marketing-vraagstukken. Want ja, net als andere organisaties in de langdurige zorg, is het niet makkelijk om genoeg medewerkers te vinden en te behouden. Jouw rol? Jij gaat aan de slag met verschillende HR-taken, zoals het voeren van sollicitatiegesprekken, het online zetten van vacatureteksten, het uitzetten van tevredenheids-enquêtes onder medewerkers. Zo zorg jij er mede voor dat de juiste mensen de zorg leveren én dat deze mensen ook bij de organisatie willen blijven werken. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om te pionieren op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie binnen de zorg! Je kunt hier ontzettend veel leren én je draagt direct bij aan de toekomstbestendigheid van deze organisatie.

Wat bieden wij?

 • Een opdracht van 6 maanden voor 36 uur per week (met kans op verlenging)
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym (één dag in de maand, gemiddeld twee uur per week)
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze zorgorganisatie biedt zorg in de eigen woonomgeving en zorg op locaties van de organisatie zelf in regio Hoofddorp. Op ZorgkaartNederland hebben zij gemiddeld een 8 - ze worden hoog gewaardeerd! De persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de geboden zorg. Ook wanneer je als HR-medewerker start, kom je hiermee in aanraking. Je werkplek bevindt zich namelijk in één van de zorglocaties. Zo kom je zelf direct met de cliënten in aanraking: je ziet echt waar je het voor doet. De HR-afdeling waar jij komt te werken als junior adviseur is nog groeiende en wordt gekenmerkt door het hart voor kwaliteit. Zij zijn namelijk continu op zoek hoe ze kunnen (blijven) bijdragen aan de beste werkomstandigheden voor de werknemers "op de vloer".

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 26 februari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder

Vragen over dit avontuur?

Talitha Hunnik (Gedreven)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack