Junior HR Adviseur in de Zorg

Duik in verschillende HR-projecten en draag zo (direct) bij aan het werkgeluk van werknemers in de zorg!

 • Autonoom
 • Flexibel
 • Transparant

Wie ben jij?

Het liefste werk jij voor en met mensen - je kiest natuurlijk niet voor HR zonder mensgericht te zijn! In jouw communicatie ben je zorgvuldig, wat betekent dat je feilloos aanvoelt hoe je een ander het best kunt benaderen. Jouw flexibiliteit zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen tussen werkzaamheden en niet afschrikt van reuring op de werkvloer. Daar krijg je juist energie van! Je stapt ook graag en gemakkelijk op anderen af. Bovenal wordt jij gekenmerkt door je analytische perspectief. Je weet gemakkelijk hoofd- van bijzaken te onderscheiden en bent bovendien een ster wanneer het gaat om het werken met veel data. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Bij voorkeur een HR-gerelateerde studieachtergrond (denk aan Human Resource Management (HRM), Strategisch HRM, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Loopbaanpsychologie, Arbeidsrecht, Personeelsmanagement, Management, Economie en Recht, etc.
 • (Aantoonbare) affiniteit met HR-gerelateerde zaken en de (thuis)zorg, bijvoorbeeld door een bijbaan, gevolgde cursus, of studie. Idealiter heb je kennis van de arbo-wet
 • Affiniteit met data. Zo heb je idealiter eerder gewerkt met een programma als SPSS en/of en ben je bekend met excel.

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior HR-adviseur hou jij je bezig met verschillende thema's zoals de in- en uitstroom van personeel en het verzuim van werknemers. Dit doe je niet alleen! Je bent onderdeel van verschillende werkgroepen, waarmee je samen gestructureerd naar het behalen van een bepaalde doelstelling toe werkt. Het toffe hieraan is dat je vanaf dag 1 gaat adviseren, bijvoorbeeld over wetgeving (denk aan de arbo-wet). Je krijgt zo direct eigen verantwoordelijkheid. En de werkzaamheden? Je neemt deel aan relevante vergaderingen, geeft advies, en draait rapportages uit op basis van data-analyse. Maar dat is niet alles... als jij een kans ziet om iets op te pakken en zo een verbeterslag door te voeren: ga vooral aan de slag!

Wat levert dit avontuur op?

Dit project biedt je de kans om echt bekend te raken met een (grote) zorgorganisatie en het HR-werkveld. Maar je kunt hier niet alleen heel veel leren - je draagt ook direct bij aan een verbetering van de HR-processen binnen deze organisatie.

Wat bieden wij?

 • Een opdracht van 12 maanden voor 30 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym (één dag in de maand, gemiddeld twee uur per week)
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze zorginstelling biedt geriatrische revalidatie, zorg in de eigen (woon)omgeving en zorg op locaties van de organisatie zelf aan ouderen  in regio Amersfoort. Ondanks de grootte van deze organisatie, is de persoonlijke aanpak kenmerkend voor de zorg die zij bieden - in elk uniek geval, wordt gekeken waar de cliënt behoefte aan heeft. Bovendien is deze organisatie toekomstgericht en vernieuwend, wat terug te zien is in de (zelfsturende) HR-afdeling waar je als adviseur komt te werken. Zij zijn namelijk continu op zoek hoe ze kunnen (blijven) bijdragen aan de beste werkomstandigheden voor de werknemers "op de vloer".

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 20 december door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Vragen over dit avontuur?

Maike van der Linde (Groei)