Junior Functioneel Beheerder Zorg bij Defensie

Zet de combinatie van jouw hart voor de zorg en tech-brein in om zorgverleners te helpen met het efficiënter uitvoeren van hun werk, en draag bij aan de kwaliteit van de zorg!

 • Authentiek
 • Behulpzaam
 • Gestructureerd

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend en nieuwsgierig, je stelt veel vragen en puzzelt net zo lang tot je een oplossing hebt gevonden. Verder ben jij een teamplayer en altijd op zoek naar verbinding. Zo schakel je graag met je collega's en geef je constant opvolging op vragen van gebruikers. Jouw analytische blik zorgt er daarnaast voor dat jij overzicht houdt in veel verschillende bedrijfsprocessen en gemakkelijk herkent waar een knelpunt zit. Tenslotte ben jij geduldig en een echte doorzetter, jij zit niet snel bij de pakken neer en beseft je dat het tijd kost om nieuwe werkzaamheden en bedrijfsprocessen te leren kennen.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld Technische Geneeskunde, Medische Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica en Management, Kunstmatige Intelligentie, Gezondheidswetenschappen, Biomedische Technologie, Gezondheidszorgtechnologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie, Computer Communicatie... maar een andere studierichting mag ook!
 • Aantoonbare affiniteit met ICT/computersystemen (mag bijv. ook in je vrije tijd) en de wens om hier nog meer over te leren
 • Affiniteit met gezondheidszorg
 • Ervaring met zorgapplicaties is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Functioneel Beheerder bij het Centraal Militair Hospitaal wordt jij samen met 5 andere Studelta Pioniers opgeleid om met HiX (een elektronisch patiëntendossier voor ziekenhuizen) te werken. Om jouw opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen draai je samen met je (ervaren) collega’s ook mee in verschillende projecten rondom dit EPD-systeem. In de basis ben je bezig met de inrichting, optimalisatie en implementatie van HiX. Naarmate je het systeem beter leert kennen zul je ook kennis maken met andere systemen en afdelingen van defensie zoals het MRC (Militair Revalidaticentrum) en het EGB (Eerstelijns Gezondheidsbedrijf). Op alle vlakken trek je echt de witte jas aan, loop je veel rond op de afdelingen en heb je nauw contact met gebruikers (zoals artsen en verpleegkundigen). Je onderzoekt wat hun wensen en behoeften zijn en gaat aan de slag met een slimme en werkbare oplossing!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze functie ontwikkel je jezelf in no-time tot Functioneel Beheerder in een uniek Militair Hospitaal. Je leert in korte tijd verschillende medische applicaties kennen, beheren en optimaliseren en draagt zo bij aan het werk van de medische specialisten binnen dit ziekenhuis!

Daarnaast:

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week (+2 uur per week ontwikkeling), met de kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator
 • Een salaris van 2300 - 2500 euro bruto o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Dit ziekenhuis is een uniek concept en het enige Militair Hospitaal in Nederland. Het is een persoonlijke en warme werkomgeving, die zich kenmerkt door een familiecultuur. Jouw thuishaven is de sectie IV. Dit team bestaat momenteel uit teen projectleider, twee senior adviseurs, vier functioneel beheerders en 2 applicatiebeheerders (waarvan jij er een bent). Jouw collega’s zijn zeer ervaren, je kunt van hen dus een heleboel leren! Andersom is ook hun rol aan het veranderen en kun jij daar met jouw frisse blik een belangrijke bijdrage aan leveren. Een mooie plek om je als starter in te begeven! Wanneer je hier gaat werken wordt je echt onderdeel van de krijgsmacht. Er heerst een echte can-do mentaliteit binnen het team. De sfeer in het team is daarnaast informeel en open, en er is veel ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zult tenslotte ook veel samenwerken met medewerkers vanuit het aangrenzende academische ziekenhuis, dus je ook in deze ziekenhuiscultuur bevinden.

Aangezien je aan de slag gaat voor defensie, krijg je eerst een uitgebreid veiligheidsonderzoek. Na het onderzoek hoor je of je een verklaring van geen bezwaar (VGB) krijgt, en aan de slag kunt

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 9 mei (hoe eerder, hoe beter!) door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
- Hoe omschrijf jij jezelf?
- Wat spreekt je aan in deze rol?
- Waarom is dit de ideale carrièrestap?
- Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur