Junior Functioneel Beheerder Onderzoekscentrum Ziekenhuis

Sla een brug tussen mens en ICT en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek in de zorg!

 • Invloedrijk
 • Vernieuwend
 • Behulpzaam

Wie ben jij?

Jij bent een nieuwsgierig en analytisch type; je stelt vragen en vindt het bij uitstek leuk om processen te doorgronden, in kaart te brengen en te verbeteren. Je vindt het leuk om je te verdiepen in systemen en na te denken over de inrichting en toegankelijkheid ervan. Daarnaast ben jij een echte verbinder. Jouw communicatief vermogen en je toegankelijke uitstraling zorgen ervoor dat je makkelijk contact maakt met collega's die bij je aankloppen met vragen. Door je nieuwsgierigheid kan je in contact met hen goed doorvragen. Tenslotte straal je stevigheid uit en durf je ook ‘nee’ te zeggen als iets systeemtechnisch niet kan. Jij wordt dé expert van een aantal applicaties en ontwikkelt je tot adviseur. Daar ben je trots op!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • 0-3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bij voorkeur in de richting van ICT of met een technische component (denk bijvoorbeeld aan Bedrijfskundige of Klinische Informatica, (Medische) Informatiekunde of Gezondheidszorgtechnologie, Mens en Techniek, Technische Geneeskunde, Kunstmatige Intelligentie, Biomedische Technologie, Gezondheidszorgtechnologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie...).
 • Aantoonbare affiniteit met ICT/systemen, dus je mag ons ook verrassen! Dit kan ook naar voren komen in een bijbaan (bijvoorbeeld bij een servicedesk) of in een hobby (bijvoorbeeld programmeren in je vrije tijd).

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior functioneel beheerder ga jij aan de slag in een team binnen het ziekenhuis wat zich volledig richt op het ondersteunen van onderzoekers op het gebied van financiën, HR en projectmanagement. Hierdoor kunnen de onderzoekers zich volledig focussen op hun hoofdtaak: het doen van wetenschappelijk onderzoek. Jouw taak als junior functioneel beheerder is ervoor zorgen dat de systemen waar je collega’s van Finance, HR en projectmanagement dagelijks mee werken zo optimaal mogelijk functioneren. Je bewaakt de continuïteit van de systemen en werkt met name met AFAS en het financiële projectmanagement systeem. Je signaleert hierin knelpunten, problemen en risico's en zoekt naar passende oplossingen. Daarnaast vraag je jouw collega's welke wensen zij hebben rondom optimalisatie van de systemen. Vervolgens ga je aan de slag met de ideeën die hieruit voortkomen en zorg je voor de implementatie hiervan. Al doende ontwikkel jij je tot een ervaren applicatiebeheerder die expert is op het gebied van de functionele en technische mogelijkheden. Vanuit deze rol ben je tevens voorzitter van de ICT commissie waarin gebruikerswensen worden ingebracht en adviseer je het management op het gebied van verbeteringen in ICT.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om te pionieren in dit Universitair Medisch Centrum waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt, veel kennis op kunt doen en waar je je optimaal kunt ontwikkelen tot applicatiebeheerder!

 • Een opdracht voor 32 uur per week voor 12 maanden, met kans om hierna bij het ziekenhuis in dienst te treden
 • Deelname aan ons ontwikkelingsprogramma in de Gym (1 dag per maand)
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega's en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris (tussen de 2300 en 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Dit medisch onderzoekscentrum biedt onderzoekers ondersteuning bij de medisch-wetenschappelijke onderzoeksprojecten die door externe instanties worden gefinancierd. Collega's weten elkaar makkelijk te vinden en er is naast hard werken ook ruimte voor (directe) grappen en gezelligheid. Je werkt veel samen met een collega ICT-er en hebt korte lijnen met de rest van de organisatie.

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 22 november door te klikken op ‘Start je avontuur’.

Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur