Junior Functioneel beheerder in het Amsterdam UMC

Zet de combinatie van jouw hart voor de zorg en tech-brein in om het Amsterdam UMC zo efficiënt mogelijk te laten werken!

 • Gestructureerd
 • Behulpzaam
 • Autonoom

Wie ben jij?

Je hebt hart voor de zorg en een drive om het werk van de zorgproffessionals een stukje gemakkelijker te maken. Je bent empathisch en kunt je inleven in de wereld van artsen en verpleegkundigen. Je neemt regie over je werk en het geeft jou energie om overzicht te houden binnen complexe processen, goed samen te werken met collega's en de juiste mensen aan te haken om tot een oplossing te komen. Daarnaast ben je analytisch sterk: jij hebt het vermogen om oorzaak - gevolg denken toe te passen in je werk en bent succesvol in het herkennen en het oplossen van problemen door een vraagstelling te ontleden, verbanden te leggen en vanuit daar logische conclusies te trekken. Bovendien ben je technisch onderlegd en heb je snel door hoe systemen en applicaties werken. Ten slotte kun je goed zelfstandig werken en ben je een doorzetter. Je bijt je graag ergens in vast maar beseft je ook  dat het tijd kost om de werkzaamheden goed onder de knie te krijgen en de processen in de organisatie te leren kennen.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld Technische Geneeskunde, Medische Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica en Management, Kunstmatige Intelligentie, Gezondheidswetenschappen, Biomedische Technologie, Gezondheidszorgtechnologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie... maar een andere studierichting mag ook!
 • Aantoonbare affiniteit met ICT/computersystemen (mag bijv. ook in je vrije tijd) en de wens om hier nog meer over te leren
 • Affiniteit met gezondheidszorg
 • Ervaring met zorgapplicaties is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

In de basis ga je als Junior Functioneel Beheerder aan de slag met de inrichting, configuratie en beheer van de niet-EPD zorgapplicaties van het ziekenhuis. Je doet dit niet alleen, maar start samen met twee andere pioniers. Er wordt een goede samenwerking en frisse blik van jullie verwacht! Een voorbeeld van een applicatie is Diamant, een softwareprogramma voor het beheren van de gegevens rondom dialyse. Door jouw goede contact met de relatiemanager weet jij enerzijds wat de wensen van de gebruikers zijn en anderzijds ken jij de mogelijkheden van de applicatie. Hierdoor richt jij de applicatie zo optimaal mogelijk in. Een ander voorbeeld is dat als uit een impactanalyse blijkt, dat voor een nieuw project een nieuwe server bestelt moet worden. Jij begrijpt wat er nodig is en zorgt ervoor dat deze er komt. Je schakelt met jouw collega's van het serverbeheer centrum, vraagt de benodigde ruimte aan en zorgt ervoor dat alle netwerkpoorten open staan zodat je collega's meteen aan de slag kunnen. Je bent een echte spin in het web, dus en maakt van alles mee en mogelijk!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze functie ontwikkel je jezelf in no-time tot applicatie beheerder. Je helpt zorgverleners  hun werk efficiënter uit te kunnen voeren en draagt zo bij aan betere zorg!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis is aanwezig.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris: €2300 - €2500 o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Jij gaat  aan de slag in een groot ziekenhuis in het Amsterdam UMC op de afdeling ICT-diensten. Je komt terecht in een team van applicatiebeheerders die zich richten op bedrijfsvoering en een belangrijke bedrage leveren aan innovatie in het ziekenhuis. Een van hen wordt jouw begeleider en buddy. Daarnaast werk je ook veel samen met informatieanalisten en ook met andere collega’s binnen én buiten de afdeling heb je regelmatig contact. 


Geïnteresseerd? 
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 24 februari (hoe sneller, hoe beter) door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
 • Op welke manier heb jij kennis van/ervaring met ICT systemen
 • Per wanneer ben jij beschikbaar? (het ziekenhuis hoopt op korte termijn een nieuwe collega te verwelkomen)
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur